GCP Bergsma

Erg goede service! Netjes personeel, goed klantencontact en uitstekende producten!

Erg klantgericht en een fijne communicatie met het bedrijf. Producten die ze leveren voldoen aan de omschrijving.

Hicham Krari

Zeer vriendelijke, vakkundige en behulpzame medewerkers, vooral Marcel!!

Uitstekende communicatie en uitleg naar de klant.

Even goed op de kleine details letten in het pakket, zo heb ik bijvoorbeeld een setje schroefjes geleverd gekregen in de set (HID H1 Xenon Pro Line) en deze waren te groot voor de monteerbeugel van... Even goed op de kleine details letten in het pakket, zo heb ik bijvoorbeeld een setje schroefjes geleverd gekregen in de set (HID H1 Xenon Pro Line) en deze waren te groot voor de monteerbeugel van de Slim Ballasten. Ik heb dus met dubbelzijdige tape en Tie Rips moeten werken.

Frans Scholten

Een eerste bestelling via de website gaat prima. Minder wordt het als je vragen hebt over een bestelling, of de bestelling wil terug sturen voor een ander artikel. Op e-mail wordt niet gereageert,... Een eerste bestelling via de website gaat prima. Minder wordt het als je vragen hebt over een bestelling, of de bestelling wil terug sturen voor een ander artikel. Op e-mail wordt niet gereageert, telefoon wordt wel snel en goed beantwoord.
Na het terug sturen van een product en een bestelling van een vervangend product, loopt het niet soepel. Er zijn meerdere telefoontjes voor nodig voordat de bestelling wordt geleverd.
Opvallend is dat de verzendkosten bij de nabestelling 5,95 euro zijn, terwijl dan gebruikt gemaakt wordt van brievenbuspost (vooraf in te schatten) wat tussen de 1,66 en maximaal 3,88 euro hoeft te kosten.

Bij persoonlijk contact goede informatie over toepasbare producten

Klantenservice, als beantwoorden van mail, behandelen van retourzending en berekenen van kosten.
Voor de nabestelling kreeg ik een mail met een linkje om te betalen met iDeal. Dat heb ik direct gedaan en de mail beantwoord dat de betaling was gedaan. Dan nadat ik na twee dagen bel, wordt pas gezien dat de betaling is gedaan en de artikelen verstuurd.

Liedenbaum

Uitstekende ervaringen opgedaan.

Betrokken medewerker met vakkennis, wil graag de website verbeteren met foto's van ingebouwde producten.

Retourzendingen sneller behandelen, aanschaf terugstorten.

M. Baetens

Alles was super ok.

Is zoals het moet zijn.

H. Braggaar

Goede en snelle levering. Pakket was volledig zoals op de website beschreven.
Helaas is op een email met een vraag niet gereageerd.

Duidelijke en complete omschrijvingen van de producten.

Emails mogen wel wat serieuzer genomen worden of in ieder geval behandeld.

Lennart Boots

Product die ik besteld heb werd geadverteerd met dag hij foutloos zou werken op mijn auto maar deze gaf nog steeds een probleemmelding. Dmv programmeren van de ECU foutmelding weggekregen maar... Product die ik besteld heb werd geadverteerd met dag hij foutloos zou werken op mijn auto maar deze gaf nog steeds een probleemmelding. Dmv programmeren van de ECU foutmelding weggekregen maar slechte informatie over product.

HJ van Leuven

Onlangs een Xenonlamp besteld van het zoeken naar de juiste lamp tot het afleveren ging vlot (pakketje was er zelfs eerder dan de opgegeven datum) dus meer dan top.
Alleen verkeerde kleur...
Alleen verkeerde kleur besteld dus daar moet ik rekening mee houden de volgende keer

Snelle service

benjamin h

Snel en duidelijke service, heb men besteling optijd gekregen en de handleiding is heel simpel

Dat je meerdere keuzens hebt en niet perse het duurste moet nemen