Philip

Snelle levering, levering exact zoals op de website beschreven

Goede info vooraf

Per type auto een suggestie voor de beste lamp.
Bijvoorbeeld, is een r-versie xenon lamp nodig of niet.

Parwish

2de keer dat ik bestel. snelle levering, kwalitatief GOED.

Mick Brökling

Ging helaas niet in één keer goed me de bestelling maar is gelukkig weer snel op gelost

Producten zijn goed van kwaliteit

Graag in één keer alles goed door sturen

Mulder

Snelle service en goede producten.
Ook mijn vraag werd per mail snel beantwoord.

Goede klantenservice. Duidelijke productomschrijvingen.
Snelle service.

Carstyling Mehanics N

B merk kit gekregen voor de prijs van A merk kit

Overleggen met klanten

Conrad Euwema

Goede duidelijke website prima en snelle service. ook als je de verkeerde hebt besteld wordt het snel en goed afgehandeld.

Goede service en snelle levering

jesse

Prima producten en service

Veel producten

nee

Jivan van den Berg

Uitstekend !
Uitstekend !
Alles is goed verlopen. Prijs/kwaliteit van de 7500K GP Thunder ben ik goed over te spreken ! Mijn motor heeft gelijk een strakkere uitstraling en de lichtopbrengst is zeer goed. Over de duurzaamheid kan ik niks zeggen, want zo lang heb ik de lampen nog niet. De levering was snel en zorgvuldig verpakt. Ook het reservesetje van dezelfde lampen die ik meteen na montage heb bij besteld werd keurig, snel en goed verpakt geleverd ! Deze winkel is zeker aan te raden !

Snelle en goed verpakte levering.

Leon van Wageningen

Snelle levering en goede kwaliteit.

omschrijving van het product klopt met de geleverde producten

nee geen bijzondere punten die anders kunnen. ik ben zeer tevreden over deze winkel

Michael

Snelle goeie service! Ik had wat advies nodig over een xenon lamp voor mn motor en alles is goed en helder uitgelegd! Uiteindelijk zelf nog een foutje gemaakt bij de bestelling, maar dat werd... Snelle goeie service! Ik had wat advies nodig over een xenon lamp voor mn motor en alles is goed en helder uitgelegd! Uiteindelijk zelf nog een foutje gemaakt bij de bestelling, maar dat werd allemaal keurig rechtgezet!

Chat functie is goed, alleen met een chat functie verwacht ik snel antwoord en niet binnen 24 uur (dat verwacht ik meer van een email).