Damian

Goed bedrijf. Had van de week een setje H7C xenon besteld, Dit laten monteren werkte perfect! Echter 1 dag later stopte 1 van de ballasten ermee. Volgende dag gebeld en er werd meteen een nieuwe... Goed bedrijf. Had van de week een setje H7C xenon besteld, Dit laten monteren werkte perfect! Echter 1 dag later stopte 1 van de ballasten ermee. Volgende dag gebeld en er werd meteen een nieuwe voor mij opgestuurd!
Perfecte service dus en de Xenon is betaalbaar bij hun.

Hele goede service!

Telefonisch contact kan wat sneller!

Menno

Bedrijf is prima. Snelle levering. Product zelf is minder helaas. Lampen flikkeren af en toe.

Yves Verlaecke

Besteld enkele minuten na 16u en perfect geleverd de dag later rond 9u. Perfect wat ik besteld had.

heel vlotte levering, perfecte service

Noah

Zeer goede ervaring geen tegenvallers.

Had verkeerd adres ingegeven en ze hadden gebeld maar ik had niet opgenomen en hebben ze een bericht ingesproken dat ze denken dat ik uit belgie ben. En ze het gingen verzenden en als het adres nog... Had verkeerd adres ingegeven en ze hadden gebeld maar ik had niet opgenomen en hebben ze een bericht ingesproken dat ze denken dat ik uit belgie ben. En ze het gingen verzenden en als het adres nog steefs fout was ze het opnieuw verstuurde. Zeer vriendelijke mensen dus en een razendsnelle levering.

Hendriks

Goede advies, mooie producten.

Zijn bereid om mee te denken over welk product het beste past voor jouw auto.

nee

Mooibroek

Handige ondersteuning met chat en goede service.
Handige ondersteuning met chat en goede service.
Ik kocht een lamp xenon H7, door de foto van het product werd ik op het verkeerde been gezet, er stonden 2 lampen afgebeeld ipv 1 (wordt per 1 verkocht). De medewerker kwam zelf met het idee om de verzendkosten te vergoeden want doordat ik het 2e lampje inmiddels besteld had waren er weer verzendkosten bij. Prettig meegedacht dus!

Service, snelle levering

Geen foto's van 2 producten plaatsen als ze per 1 besteld worden.

G.Serdult

Perfect product,
En zeer snel levering!

Van Nieuwpoort

Goed product! Ziet er keurig uit en wat een licht!!

Goed advies, snelle reactie

Geen, alles prima in orde

Ruud Hondelink

Eerste keer iets besteld vanwege de goede info en redelijke prijs, reden om hier terug te komen

De duidelijke informatie

eigenlijk niet echt