Heel makkelijk om je eigen kaartje te maken en bij vragen heb je gelijk antwoord hoe op te oplossen.
Verzenden kan niet makkelijker 1 druk op de knop en alles wordt gestuurd.

Anouk

Proefdruk netjes binnen gehad met soorten papier om uit te kiezen en de kleuren enveloppen.

Dezelfde kaart besteld als geboortekaartje maar dan een maatje groter.
Zag er...

Dezelfde kaart besteld als geboortekaartje maar dan een maatje groter.
Zag er allemaal even netjes uit

Voor ieder wat wils betreft de kaartjes

Kaartjes zijn gemakkelijk te bewerken

Ik ben op de uitgerekende datum bevallen. Kaartje2go heeft dan een leuke korting. dat had ik natuurlijk wel erg leuk gevonden als hier ben ik ook zulke acties heeft.

Chrissie Grari

Zelf kaartje ontworpen voor de geboorte van onze zoon, dit ging super makkelijk en het proefkaartje overtrof mijn verwachtingen. Kaartjes besteld op maandag en dinsdag ochtend al ontvangen.

Super makkelijk een eigen kaartje ontwerpen en alle opties super makkelijk en overzichtelijk te zien.

Debbie

Geboortekaartje volledig zelf ontworpen. De site is erg overzichtelijk en prettig om mee te ontwerpen. Contact met klantenservice om extra kaartjes te bestellen verliep snel en soepel.

Paar kaartjes waren niet goed gesneden. Hierover gemaild, na een uur had ik antwoord en werden er meteen (een grotere hoeveelheid) nieuwe kaartjes op de post gedaan. Top service!

Melanie

Snelle levering, mooie kaartjes.
Makkelijk te bewerken en te bestellen.

Lucinda

Ze geven de mogelijkheid je eigen kaartje te ontwerpen. Kwaliteit is uitstekend. Keuze is groot. Snelle levering. Geen gedoe, gewoon goede service en kwaliteit.

Veel keus uit verschillende kaartjes, ook om te bewerken. Makkelijk en overzichtelijk.

Super snelle levering en goede prijs kwaliteit!

Snelle levering en heel fijn dat bij de proefdruk ook de verschillen van de kaart en de kleur van de envelopjes zaten

Fijn dat je de envelopjes eerder kunt bestellen. Alleen jammer daar je dan twee keer verzendkosten betaald.

Shauni Boucher

Super snel ontvangen en voor een mooie prijs !