Erg snelle levering! Website en het aanpassen van het geboorte kaartje erg gemakkelijk.
Ik zou zeker weer gebruikmaken van hierbenik.

Super makkelijk kaarten bestellen, veel keus snel bezorgd.

Netjes verpakt.

Kaartjes zijn super mooi. Snelle levering en netjes door HierBenIk verstuurd. Super blij mee.

Goed.

Nvt

Geboortekaartjes besteld. Per abuis stond ons telefoonnummer er verkeerd op. Na contact met de klantenservice een kortingscode gekregen voor een nieuwe bestelling. Fijne service en een super leuk... Geboortekaartjes besteld. Per abuis stond ons telefoonnummer er verkeerd op. Na contact met de klantenservice een kortingscode gekregen voor een nieuwe bestelling. Fijne service en een super leuk kaartje. Bedankt!

Zie onze ervaring

Nvt

Super kwaliteit! Wij zijn echt heel blij met het resultaat. We hebben er helemaal ons ding van kunnen maken. 2de lichting was vertraagd. Dat was wel jammer. Weet niet of het aan de leverancier lag... Super kwaliteit! Wij zijn echt heel blij met het resultaat. We hebben er helemaal ons ding van kunnen maken. 2de lichting was vertraagd. Dat was wel jammer. Weet niet of het aan de leverancier lag of aan hierbenik. Misschien vanwege de pinksterdagen. .

Kwaliteit

Karin van Leeuwen

Ik heb kaartjes besteld waarin strepen stonden. Ik heb hierover comtact gehad met jullie, dus ik ga niet meer alles uitleggen. Echter is de afhandeling en de service naar mijn idee erg slecht.

Service laat flink te wensen over. Door onduidelijkheid op de site heb ik enkel de mogelijkheid gekregen op korting bij het nogmaals bestellen van nieuwe kaartjes. Hierover ben ik ontevreden. Ik had... Service laat flink te wensen over. Door onduidelijkheid op de site heb ik enkel de mogelijkheid gekregen op korting bij het nogmaals bestellen van nieuwe kaartjes. Hierover ben ik ontevreden. Ik had een goede proefdruk en dat de kaartjes erna niet mooi zijn, kon ik weinig aan doen. Ik zal iedereen afraden bij jullie te bestellen.

Reactie Hierbenik:

Beste Karin,
Bedankt voor je feedback!
Van de feedback van onze klanten kunnen wij altijd blijven leren.
Beste Karin,
Bedankt voor je feedback!
Van de feedback van onze klanten kunnen wij altijd blijven leren.
Nogmaals wil ik benadrukken dat we het erg jammer vinden dat je niet tevreden bent over de ontvangen kaartjes.
Zoals inderdaad al in ons eerdere contact uitgelegd, heb je gekozen voor de papiersoort Oud-Hollands. Oud-Hollands is een erg mooie papiersoort met een klassieke uitstraling door de structuur die in deze papiersoort is verwerkt. Hoewel dit op veel ontwerpen een heel mooi effect geeft, is Oud-Hollands niet zo geschikt voor ontwerpen met grote kleurvlakken. Eรฉn van de kenmerken van Oud-Hollands is namelijk dat het plaatselijk op de kaarten meer inkt kan absorberen waardoor er kleurverschillen kunnen ontstaan op de kaarten.
Op onze website proberen we onze klanten op verschillende plekken hier op te wijzen.
Ook op de pagina waarop je de betreffende papiersoort kunt kiezen voor je kaarten.
Zoals jij al aan ons hebt aangegeven heb je onze opmerking hierover wel gelezen bij het bestellen van de kaartjes. Jammer dat je toen niet eerst even contact met ons hebt opgenomen om advies te krijgen. Wij hadden je hier uiteraard graag bij geholpen.
Omdat wij het erg vervelend voor je vinden, hebben we je aangeboden om de kaarten met een flinke korting opnieuw voor je te drukken op een andere papiersoort.
Het spijt mij dat ons aanbod niet naar wens is.
Ons aanbod blijft uiteraard staan, dus mocht je hier toch nog gebruik van willen maken, dan horen we dat graag!
Nogmaals bedankt voor het geven van je feedback!
Team HierBenIk!

Goed, alleen het verzenden duurde te lang... stond bij, voor zo laat besteld morgen in huis. In dit geval was dat niet zo!

Mooie kaartjes, zijn er heel blij mee. site is ook erg duidelijk en overzichtelijk. snelle levering en verder goede service.

snelle levering

nvt