Bart

Super goed
Alles naverwachting

Miranda Weitering

Prima levering !

Snelle levering en leuke kaartjes. Bij de levering zaten een vijftal kaartjes met een foute streep erover heen gedrukt. Ik heb gemaild om dit aan te geven. Binnen een uur paar had ik een reactie... Snelle levering en leuke kaartjes. Bij de levering zaten een vijftal kaartjes met een foute streep erover heen gedrukt. Ik heb gemaild om dit aan te geven. Binnen een uur paar had ik een reactie terug met excuses en zouden er nieuwe kaarten dezelfde dag naar ons worden verzonden. De volgende dag ontvingen we inderdaad nog eens 10 nieuwe kaarten. Prettig dat het zo snel opgelost was.

Irene

Zeer fijne website waar je binnen enkele minuten je eigen twist kunt geven aan de kaart die je leuk vindt. Veel keuze en makkelijke manier om de kaart te personaliseren.

Mooie, duidelijke website. Kaartjes zijn heel makkelijk te personaliseren.

Nvt

Alles was prima. Het enige wat ik jammer vond was dat je moest betalen voor de proefdruk.

Gratis proefdruk

Pascal van Baren

Proefdruk zag er goed uit, maar definitieve order was scheef gedrukt. Ook had het materiaal ineens rare strepen in het reliëf.
Bij meerdere ontvangers gekeken en overal bleken deze gebreken....
Bij meerdere ontvangers gekeken en overal bleken deze gebreken.
Contact opgenomen per mail, maar geen reactie gekregen.

Makkelijke website

Bij meerdere ontvangers gekeken en overal bleken deze gebreken....
Bij meerdere ontvangers gekeken en overal bleken deze gebreken.
Contact opgenomen per mail, maar geen reactie gekregen.

Reactie Hierbenik:

Beste Pascal,
Bedankt voor je review.
Volgens mijn informatie hebben we dit reeds besproken via de email.
De strepen zijn een bijkomstigheid bij het kiezen voor oud hollands papier....
Beste Pascal,
Bedankt voor je review.
Volgens mijn informatie hebben we dit reeds besproken via de email.
De strepen zijn een bijkomstigheid bij het kiezen voor oud hollands papier. Helaas kunnen we niet aanpassen omdat dit een natuurproduct betreft.
Wat betreft het verschil in snijden, we hanteren een snijmarge en het kan zijn dat de kaart iets naar links of rechts gesneden wordt, dit is helaas niet te voorkomen behalve het met de hand snijden van de kaarten. Dit is helaas niet te organiseren ivm de tijd die het kost (lange levertijd) en de kosten ervan.
We hopen je opmerkingen zo voldoende beantwoord te hebben.

Sanne

Prima programma om als uitgangspunt te gebruiken bij het ontwerpen van de geboortekaartjes. Snelle levering, veel opties.

Ik liep er tegenaan dat een wit kader om de kaart heen lastig te positioneren is. Hierdoor geen kader gebruikt. Uiteindelijk bleek dit ook beter te passen bij de kaart, maar het zou mooi zijn als er... Ik liep er tegenaan dat een wit kader om de kaart heen lastig te positioneren is. Hierdoor geen kader gebruikt. Uiteindelijk bleek dit ook beter te passen bij de kaart, maar het zou mooi zijn als er een manier gevonden wordt dat de optie van een wit kader rondom is, die aan alle zijden even breed wordt

Makkelijk en snel te bestellen, goede service.

Makkelijk en snel te bestellen, snelle levering.

Nvt

Michelle Huysse

Wij zijn erg te vreden over de kwaliteit!!

Goede eerste ervaring. Ontwerp was gemakkelijk aan te passen naar persoonlijke wensen.

Voorbeelden van papier en envelop bij de proefdruk zijn heel handig.

Op de website misschien alleen nog aangeven dat jullie de voorbeelden leveren bij een proefdruk?