Kim

Prachtige geboortekaartjes en top service

Klantenservice reageert en handeld direct

Prima. Alleen werkt de site lang niet voor alle browsers, dit staat niet aangegeven. Ik had een heel ontwerp gemaakt maar kon het niet zien in safari. Vervolgens kon ik ze niet bestellen in Firefox.... Prima. Alleen werkt de site lang niet voor alle browsers, dit staat niet aangegeven. Ik had een heel ontwerp gemaakt maar kon het niet zien in safari. Vervolgens kon ik ze niet bestellen in Firefox. Het is wel opgelost maar het is handiger als dit ergens aangegeven staat.

Kaartjes zijn mooi! Vond het ook leuk om bij de proefdruk de kleuren van de enveloppe en de papiersoorten te ontvangen. Hierdoor konden we een goede keus maken!

Duidelijk aangeven welke browser er gebruikt moet worden.

Positieve ervaring

Hele snelle levering. Zelfs op zondag besteld is maandag in huis.

Proefdruk voor 1 euro is het zeker waard. Je krijgt het voorbeeld kaartje samen met de verschillende soorten papier en de kleurenstapel voor de enveloppe. Makkelijk de kaart op te slaan zodat je... Proefdruk voor 1 euro is het zeker waard. Je krijgt het voorbeeld kaartje samen met de verschillende soorten papier en de kleurenstapel voor de enveloppe. Makkelijk de kaart op te slaan zodat je snel de kaart kan aanpassen. Voor 18.00 uur besteld is dus ook echt de volgende dag binnen.

Snelheid levering en prijs/kwaliteitsverhouding

Patrick van der Westen

(Bewerkt)

Goed, eenvoudig en snel.

eenvoud van het ontwerpen met tekst en figuren. Goede en snelle service.

Bij het zelf ontwerpen(foto uploaden) staat niet aangegeven dat voor het snijden van de kaarten een marge wordt genomen. Zorg dus dat er geen belangrijke items op de rand van de kaart staan.

Geboortekaartjes voor mijn zoon hier ontworpen en besteld. Dat ging allemaal erg makkelijk.

Leuke ontwerpen die je naar eigen smaak helemaal kan aanpassen.

- Het drukwerk verschilt per kaartje erg qua afsnijding. Bij het ene kaartje zit het midden ook daadwerkelijk in het midden, bij andere kaartjes kan hier 1 of wel 2 mm afwijking in zitten.
-...
- Op iPad of iPhone kan je je zelfgemaakte en bewaarde kaartjes niet zomaar zien en aanpassen. Je krijgt dan weer het originele ontwerp van de website te zien.

Goede kwaliteit, snelle levering en hele mooie kaartjes!

Goede service!

Geen.

Wendel

Super snelle levering, product werd qua verpakking afgeleverd alsof het hier iets kostbaar betrof ( extra papiertje om de kaartjes apart van de enveloppen) en voor mij ging het hier ook om iets heel... Super snelle levering, product werd qua verpakking afgeleverd alsof het hier iets kostbaar betrof ( extra papiertje om de kaartjes apart van de enveloppen) en voor mij ging het hier ook om iets heel bijzonders en waardevols.
Ben heel erg vriendelijk geholpen telefonisch en per mail en men heeft kosteloos mij geholpen de kaartjes aan te passen

Ik werd persoonlijk erg goed bijgestaan door medewerker die het kaartje kosteloos en zeer vriendelijk aangepast heeft voor mij

Zo laten . Perfect

Esther

Jammer van de late levering. (zondag besteld en donderdag pas in huis)
Jammer van de late levering. (zondag besteld en donderdag pas in huis)
Aantal kaartjes met misdruk er op. Gelukkig coulant en het aantal kaartjes (keer 2) opnieuw opgestuurd gekregen met wel een snelle levering. (volgende middag in huis)

Mooie kwaliteit kaartjes

Reactie Hierbenik:

Beste Esther,
Bedankt voor je review!
Beste Esther,
Bedankt voor je review!
Wat jammer om te lezen dat je bestelling te laat is bezorgd. Bestel je bij ons voor 18.00 uur dan wordt je bestelling normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Helaas is het dit keer met de postbezorging niet helemaal goed gegaan. Ook zijn er een aantal kaartjes niet goed gedrukt. Dat spijt me. We hebben hier inmiddels mailcontact over gehad. Je hebt van ons nieuwe kaarten ontvangen. Fijn om te lezen dat je hier zo tevreden over bent. Ik wens je nog een hele mooie kraamtijd toe, en alle geluk met jullie kleine schat!
Hartelijke groet,
Pieter - serviceteam Hierbenik

Serdar

Mooie voorbeeldkaarten die je zelf kan bewerken en je eigen touch kan geven. Makkelijke programma. Snelle en nette levering. Kleuren en vorm van kaarten zijn identiek als op de site.