Goed, snel geleverd, voorbeeld is precies zoals het kaartje in het echt ook is.

Snel

Een digitale versie van het kaartje ontvangen bij een bestelling

Mooie kaartjes, snel geleverd, goede kwaliteit

Deborah dielis

Snelle en fijne hulp

Minder moeilijk doen als mensen een 2e proefdruk willen ontvangen en hier dan niet de volle mep voor vragen. Ook gewoon weer de €1 rekenen. De verschillende papiersoorten, enveloppen hoeven dan niet... Minder moeilijk doen als mensen een 2e proefdruk willen ontvangen en hier dan niet de volle mep voor vragen. Ook gewoon weer de €1 rekenen. De verschillende papiersoorten, enveloppen hoeven dan niet nogmaals meegeleverd worden.

Elise Tuenter

Goede en snelle service.
Enige minpunt dat tekst in geboortekaart niet worst nagekeken op spelfouten.
Goede en snelle service.
Enige minpunt dat tekst in geboortekaart niet worst nagekeken op spelfouten.
Zo kwam er wij er thuis pas achter dat er een spelfout in de tekst stond. Dit vinden wij erg jammer en wel slecht dat jullie dat niet controleren.

Spellingcontrole uitvoeren

Ineke

Het zelf maken van een kaartje is erg makkelijk en leuk om te doen! Zeker een aanrader voor een creatieve toekomstige papa of mama, net als wij.

Kaartje ziet er super mooi uit, ook de proefdruk is een aanrader!
Het is heel makkelijk om een eigen kaartje te creëren.

Het was erg onduidelijk met de actie gratis sluitzegels of we ze er bij moesten bestellen en of we ze zelf uit mochten kiezen.
De kaartjes kwamen via een postorde bedrijf, zaten ze helaas niet...
De kaartjes kwamen via een postorde bedrijf, zaten ze helaas niet bij. Nadat de kaartjes goed en wel op de bus zaten kwam de post met de sluitzegels. Helaas hebben we hier dus weinig gebruik van kunnen maken.
Tip: bundel de bestelling of laat weten dat, ondanks dat ze gratis zijn, dat ook de sluitzegels er aan komen.

Snelle levering, correcte afhandeling van gedeelte onjuist gedrukte kaarten. Heel tevreden.

Wij hebben eerst een proefdruk laten opsturen en die was erg netjes aan geleverd tot ons verrassing zat er ook een envelop bij met alle kleuren die er aan enveloppen bestaan en alle papier soorten... Wij hebben eerst een proefdruk laten opsturen en die was erg netjes aan geleverd tot ons verrassing zat er ook een envelop bij met alle kleuren die er aan enveloppen bestaan en alle papier soorten ook dit hebben we als erg prettig ervaren. na de geboorte hebben we daarom dus ook de andere geboorte kaartjes besteld en wederom waren die erg netjes verpakt .Ons dank daar voor

Dat de kaartjes netjes verpakt zaten

Sharonna Nuijes

Zeer goede ervaring, snelle service en mooie aflevering van het gekozen product.

Mooie voorbeelden en toch de mogelijkheid im het tot een 'eigen creatie' te maken.

Goed! Alleen kaartje maken was soms wat ingewikkeld, voor mensen die niet handig zijn met de pc weet ik niet of het hun alleen gelukt was..

Kaartje zelf maken met foto mag nog wel wat duidelijker.. misschien wat meer informatie erbij hoe te doen, of meerdere mogelijkheden