Perfect. Helemaal het geboortekaartje zoals we het wilden. Dit ontwerp was alleen online vindbaar. Maar perfect gelopen.

Makkelijk, proefdruk met alle kleuren enveloppen erbij waardoor we toch nog geswitched zijn na proefdruk van kleur envelop. Prijs is wel flink tov drukker kaartjes.

Let wel op de prijs

Debbie

Geboortekaartjes besteld. Eindresultaat erg mooi.

Makkelijk online ontwerpen.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Beter letten op witte randen bij afsnijden. Het staat gewoon niet mooi

Goede prijs/ kwaliteitsverhouding

Beter letten op de witte randjes met afsnijden. Dit is gewoon zonde

Prima. Leuk om zelf een kaartje te kunnen maken.

Niet heel duur.

De site werkt niet altijd naar behoren. Zo was mijn opgeslagen kaart ineens weg.

Goede service en snelle levering, goede kwaliteit.

Prima service bij telefonisch contact.

Ik kon bij het bestelproces de sluitzegels niet meer vinden, terwijl ik deze eerst wel kon zien.

Heel goed bedrijf die je meteen netjes helpt als je vragen hebt! Snelle levering!

Geweldig , kaartjes zondagavond besteld en maandag al geleverd !

Eenvoudig zelf kaartjes maken

Geboorte kaartjes besteld

Snelle levering en goed bereikbaar
Fijn dat je de enveloppen al kon bestellen.

Mooie kaarten, snelle levering!

N.v.t.

N.v.t.

(Bewerkt)

Leuke site, goede tools voor het maken van de kaartjes. Erg simpel en makkelijk!

Veel keuze uit opdrukken voor de kaart. Erg fijn!

Ik mis een waarschuwing op de website om je ontwerp op te slaan alvorens verder te gaan met bestellen. Hierdoor is onze bestelling wat misgegaan, maar werden we blij verrast door een medewerker die... Ik mis een waarschuwing op de website om je ontwerp op te slaan alvorens verder te gaan met bestellen. Hierdoor is onze bestelling wat misgegaan, maar werden we blij verrast door een medewerker die met een passende oplossing kwam. Eind goed, al goed. Erg tevreden met de service van HierBenIk!