Zeer positief!

Leuke originele kaartjes

Het zou makkelijker zijn als het ook werkt op telefoon en ipad. Nu moest t via een laptop. Verder zeer tevreden.

van Nessen

Zeer tevreden! Proefdruk besteld, snelle levering. Super klantvriendelijk. Mooie kwaliteit. Veel mogelijkheden een echte aanrader!! Wij blijven klant

ontzettend mooie en goede kwaliteit van papier. Zeer netjes dat er papier en envelop staaltjes met de proefdrukken werden meegestuurd. Hierdoor kun je nog beter een keuze maken. Website is zeer... ontzettend mooie en goede kwaliteit van papier. Zeer netjes dat er papier en envelop staaltjes met de proefdrukken werden meegestuurd. Hierdoor kun je nog beter een keuze maken. Website is zeer gebruiksvriendelijk..
Een dikke 10!!

Geja

Goede ervaring voor het geboortekaartje van onze zoon. Snelle levering van proefdruk met alle mogelijke papiersoorten en kleuren envelop. Zelfs de enveloppen die ik vooraf los kon bestellen waren... Goede ervaring voor het geboortekaartje van onze zoon. Snelle levering van proefdruk met alle mogelijke papiersoorten en kleuren envelop. Zelfs de enveloppen die ik vooraf los kon bestellen waren snel in huis, eveneens als het kaartje zelf.

Snelheid in levering!

...

Wij hebben hier de geboortekaartjes van ons zoontje besteld. Leuke kaartjes, makkelijk aan te passen en een zeer snelle levering.

Onze ervaring? Dik tevreden!

De snelle levering en kwaliteit.

Nvt

Snelheid

Top! Snel geleverd, goede kwaliteit!

Heb een kaartje voor zusje besteld. helaas staat er een jongetje voorop, niet op gelet. jammer dat kullie niks voor ons konden betekenen..

snel en nakkelijk

Reactie Hierbenik:

Beste Anoniem,
Dank je voor je eerlijke review!
Wat jammer dat de kaart niet naar je wens was... ik kan me voorstellen dat je daar erg teleurgesteld over was.
De kaart was inderdaad...
Beste Anoniem,
Dank je voor je eerlijke review!
De kaart was inderdaad ontworpen voor een baby zusje, dus een meisje. Daarom was het ontwerp ook roze.
Het geslacht van de oudere broer of zus staat er los van, dat kan een jongen of meisje zijn. In het ontwerp is uitgegaan van een oudere broer, maar op verzoek hadden we dit kunnen aanpassen naar een meisje.
We hebben je een ruime korting geboden op een eventuele herbestelling; je hebt ons laten weten hier geen gebruik van te willen maken.
Ondanks dit hoop ik toch dat jullie veel enthousiaste reacties hebben gekregen op de kaarten, en wil ik jullie heel veel geluk wensen met jullie kleine meid! :-)
Hartelijke groet,
Marije - serviceteam Hier Ben Ik

Zeer goed. Ben tevreden

Makkelijke site en goede levering

In 1 woord geweldig!!
Snelle levering & de kaartjes zijn prachtig geworden!!
In 1 woord: TOP!!