Corstiaan Minheere

Mooie kaart kunnen maken alleen bij het leveren zijn er 50 enveloppen te weinig geleverd. Het zou maximaal 3 dagen duren voordat ze binnen zijn. Erg jammer want de geboortekaarten moesten die dag de... Mooie kaart kunnen maken alleen bij het leveren zijn er 50 enveloppen te weinig geleverd. Het zou maximaal 3 dagen duren voordat ze binnen zijn. Erg jammer want de geboortekaarten moesten die dag de deur uit. Dus zelf maar geregeld. Wel netjes 10 euro terug gekregen.

De volgende keer toch maar bij een lokale drukkerij bestellen want de extra enveloppen waren daar ook voor de helft goedkoper!!

Reactie Hierbenik:

Beste Corstiaan,
Dank je voor je eerlijke review!
Heel jammer en ook slordig van ons, dat er 50 (!) enveloppen te weinig zijn geleverd.
Mijn excuses hiervoor! Dat had niet mogen...
Beste Corstiaan,
Dank je voor je eerlijke review!
Mijn excuses hiervoor! Dat had niet mogen gebeuren.
Ik hoop dat de kaarten helemaal naar jullie wens zijn, en dat je er inmiddels leuke reacties op hebt gekregen!
Heel veel geluk gewenst met jullie kleine schat. :-)
Hartelijke groet,
Marije - serviceteam Hier Ben Ik

Het geboortekaartje van onze dochter bij Hierbenik.nl besteld, precies zoals we wilden en heel snel geleverd. Top!

Snel en netjes.

Super

Supersnelle levering (volgende dag voor zowel proefdruk als 'echte' bestelling), beloftes worden waargemaakt. 'Wat je ziet is wat je krijgt': wij gebruikten het opmaakprogramma op de website en ons... Supersnelle levering (volgende dag voor zowel proefdruk als 'echte' bestelling), beloftes worden waargemaakt. 'Wat je ziet is wat je krijgt': wij gebruikten het opmaakprogramma op de website en ons kaartje zag er precies zo uit zoals we het daar hadden opgemaakt. De optie om een proefdruk te bestellen was zeer waardevol en hoef je voor één euro niet te laten.

Ik meen me te herinneren dat er verschillende tijden ('deadlines') stonden op de website en bij het uiteindelijke bestellen (15:00 resp. 18:00 voor bezorging de volgende dag als ik me goed... Ik meen me te herinneren dat er verschillende tijden ('deadlines') stonden op de website en bij het uiteindelijke bestellen (15:00 resp. 18:00 voor bezorging de volgende dag als ik me goed herinner). Voor ons betekende dit een paar uur extra speling en gelukkig pakte het goed uit (vóór 18:00 besteld, volgende dag geleverd) maar het zorgde wel voor enige verwarring over wat nu de echte deadline was.

Petra

Goede website, zelfde kaartjes als afbeelding, genoeg keus, snelle levering en klantenservice!

Eewin

Redelijk goed

Keuze in ontwerpen

Logo op achterkant van kaartje vond ik niet nodig

Ilona

Overzichtelijke site. Heel fijn je eigen ontwerp maken. Eenvoudig weer te openen en wijzigen.

Tabaka

Zeer snelle orderafhandeling.
Eenvoudig ontwerp van uw eigen kaart.

Leesbare website.
Gemakkelijk om bladen te ontwerpen
Snelle implementatie

We hebben een goede ervaring. Alles verliep prima en snel.

Super snelle service en goede kwaliteit.

Snelle en goede levering. Kaartjes zijn suoer

Veel keuze