Patricia

Op zich heel tevreden over de kaartjes.. wel heeeel erg jammer dat de kaartjes steeds duurder werden, elke x dat ik keek of ze ging bewerken waren ze duurder, vindt ik een slechte zaak.

De ruile keuze

Zie hierboven.. ook werkt het op de telefoon niet altijd goed

Oké

Snelle reactie op mail.
Goed bij proefdruk de verschillende materialen meegeleverd.

Goed zou zijn bepaalde acties. Zoveel kaarten bestellen voor een leuke prijs (dit doen andere sites namelijk wel)
Online zag ik dat onze streep op het kaartje goed van links naar rechts was...
Online zag ik dat onze streep op het kaartje goed van links naar rechts was getrokken. Maat bij de geleverde kaarten zat er links ruimte tussen. Dat vond ik wel erg jammer!

Snelle levering van de geboortekaartjes, alleen de foto op het kaart is erg donker uitgevallen. Heel jammer dat dat niet (automatisch) wordt bijgewerkt zodat het goed zichtbaar is.

De kwaliteit van de foto valt enorm tegen! Valt erg donker uit.

J. Gevers

Super snelle en nette levering. Mooie kwaliteit kaartjes (uitnodigingen 1e verjaardag)

Snelle levering en mooie kwaliteit!

Ik werd snel geholpen met verandering van ontwerp van onze geboorte kaartje.

Prima service. Wij hadden kaarten besteld, maar hadden er een typefout inzitten kwamen we achter toen we de kaarten binnen kregen. Snel nieuwe kaarten besteld. Paar dagen later contact opgenomen, en... Prima service. Wij hadden kaarten besteld, maar hadden er een typefout inzitten kwamen we achter toen we de kaarten binnen kregen. Snel nieuwe kaarten besteld. Paar dagen later contact opgenomen, en kregen gedeeltelijk van de foute kaarten terug.

Westerhof

Leuke mogelijkheid om kaartjes zelf samen te stellen. Fijn dat het digitaal geregeld kan worden met adressenlijsten.

Speciaal uitgezocht vanwege digitaal verwerking via Excell

Inladen lijsten excell werkte nog niet optimaal, we hebben met jullie hierover moeten bellen.

Hele snelle en juiste service.

Al de dag erna gereed

Top!

Leuke kaarten voor leuke prijs.
Kwaliteit goed.

Blij met de voorbeeld kaart welke we eerst mochten ontvangen

De website deed het niet toen we 100 kaarten wilden bestellen. Teller bleef op 1 staan. Volgende dag werkte deze wel gelukkig!