Snelle levering, kaartjes zien er goed uit. Ik had een spelfout (zelf gedaan) jammer dat dit niet nog even word gecontroleerd.

Controle teksten op een kaartje

Karin

Ruime keuze, makkelijke website, bij de drukproef ontvang je nog een extra envelopje met kaartjes in verschillende kleuren om de kleur te kiezen van de envelop en verschillende kaartjes om een goede... Ruime keuze, makkelijke website, bij de drukproef ontvang je nog een extra envelopje met kaartjes in verschillende kleuren om de kleur te kiezen van de envelop en verschillende kaartjes om een goede keuze te maken welk type papier je wilt. Levering was razendsnel.

Chantal

Zeker een aanrader!

Snelle service, uitgebreide mogelijkheden voor eigen ontwerp.

Informatie op de website mag iets overzichtelijker. En de uitlijning van een eigen ontworpen kaartje is vrij lastig te zien en zelf goed te krijgen. Bij tel. Contact wordt je er wel snel mee... Informatie op de website mag iets overzichtelijker. En de uitlijning van een eigen ontworpen kaartje is vrij lastig te zien en zelf goed te krijgen. Bij tel. Contact wordt je er wel snel mee geholpen.

Wel jammer dat niet alle designs van de standaard kaartjes ook gebruikt kunnen worden op eigen ontwerp. Ook zijn niet alle kleuren beschikbaar voor het eigen ontwerp. Het aanpassen van een standaard kaartje naar eigen ontwerp is wel mogelijk maar is dan wel een stuk beperkter in de mogelijkheden.

Dieuwertje

Snelle service snelle levering mooi verpakt!

Ramona Van Den Heuvel

Heel goed ik heb de geboortekaartjes snel ontvangen en ze zagen er precies zo uit zoals ik ze gemaakt had via de site dit ging ook vrij makkelijk,dus ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Snelle levering, mooie kaart.

Kaart is netjes naar ons wens gemaakt

Keuze gevallen op jullie site door de mooie kaartjes die aan te passen zijn. Het bestellen lukte niet met de ipad (aantal invullen). Na telefonisch contact bleek dat het bestellen via ipad niet... Keuze gevallen op jullie site door de mooie kaartjes die aan te passen zijn. Het bestellen lukte niet met de ipad (aantal invullen). Na telefonisch contact bleek dat het bestellen via ipad niet mogelijk was. Ik denk dat het handig is dit erbij te vermelden.

Genoeg keuze in kaartjes en gemakkelijk aan te passen. Ook hier voldoende keuze in.

Bij het bestelproces vermelden dat het met de ipad niet mogelijk is het aantal kaarten in te vullen.

Reactie Hierbenik:

Beste Anoniem,
Beste Anoniem,
Hartelijk dank voor je review en score! Wat jammer (en vast frustrerend) dat het niet lukte om via de iPad te bestellen. Normaal gesproken zou dit wel moeten kunnen. Nu hebben wij onlangs enkele updates gehad aan onze website, het kan zijn dat de browser op je iPad deze nog niet had verwerkt en daarom zo'n 'bug' liet zien. Waarschijnlijk gaat dit weer goed als je helemaal uitlogt, het internetprogramma afsluit, en daarna weer opstart en inlogt. Sorry voor dit ongemak, en fijn dat het toch gelukt is om je kaartjes te bestellen!
Hartelijke groet,
Marije - serviceteam Hier Ben Ik

Geboortekaartjes fijn te ontwerpen.

Erg mooie geboortekaartjes geworden, super kwaliteit, mooi verpakt

Super leuke kaarten, goede hulp bij vragen en snelle levering!