Top! Goedkoop maar echt top kwaliteit kaartjes en enveloppen.

Top kwaliteit

Dorinda hartkamp

Hartstikke blij met ons geboortekaartje. Niet duur, en mede door de proefdruk heb je een duidelijk idee hoe je kaartje is, en wat je kunt verbeteren.
Kortom wij waren zeer tevreden

Veel keuze in het creeren van je kaartje waardoor deze echt uniek wordt

nvt

Zeer goed

N.v.t.

Een bestaande kaart eenvoudig aangepast naar ons eigen ontwerp.

In tegenstelling tot andere bedrijven, snappen ze dat er een lange tijd tussen het bestellen van een proefdruk en de definitieve bestelling kan zitten. In deze periode zijn wij niet gestalkt met... In tegenstelling tot andere bedrijven, snappen ze dat er een lange tijd tussen het bestellen van een proefdruk en de definitieve bestelling kan zitten. In deze periode zijn wij niet gestalkt met E-mails of berichten, dat we nog geen bestelling hebben geplaatst. Dit hebben we als erg prettig ervaren.

Bij mijn collectie, wellicht direct een button maken om de kaart te wijzigen.

Jasper

Dehierbenik website is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Een proefdruk wordt geleverd zoals je mag verwachten maar dan met een staaltje van alle soorten papier en de kleuren enveloppen. Erg... Dehierbenik website is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Een proefdruk wordt geleverd zoals je mag verwachten maar dan met een staaltje van alle soorten papier en de kleuren enveloppen. Erg handig als je nog niet zeker bent van je keuze.

Op zaterdag besteld en op maandagmorgen geleverd. Het lijkt erop dat er op zondag gewoon gedrukt wordt. Super!

Iets meer keuze in het bewerken van foto's in je kaarten. Maar is niet noodzakelijk...

Zeer goede ervaring alles naar tevredenheid en mega leuk geboortekaartje

Had een email met vraag gesteld en kreeg mega snel een antwoord, top!

Geen verbeterpunten alles is al top

Super goed werk

Ik vond het bewerken van de kaartjes op de website niet heel eenvoudig. Het lettertype aanpassen was lastig. Ook was het lastig om te zien welk lettertype nou geselecteerd was voor het kaartje. Het... Ik vond het bewerken van de kaartjes op de website niet heel eenvoudig. Het lettertype aanpassen was lastig. Ook was het lastig om te zien welk lettertype nou geselecteerd was voor het kaartje. Het hulpraster vond ik wel erg handig.

Het opmaken van de kaartjes op de website