Dagmar de Vries

We hadden al meerdere proefkaartjes besteld die altijd snel binnen waren en ook altijd naar wens. Toen we onze geboortekaartjes besteld hebben op vrijdag waren we heel blij dat we ze maandag al... We hadden al meerdere proefkaartjes besteld die altijd snel binnen waren en ook altijd naar wens. Toen we onze geboortekaartjes besteld hebben op vrijdag waren we heel blij dat we ze maandag al binnen kregen. Ze waren helemaal naar wens! Fantastisch! De website is ook erg gebruiksvriendelijk. We hadden een kaartje met 3 foto's en dit was heel gemakkelijk op het kaartje te plaatsen. En toen ik mailde dat de kleur van onze enveloppen niet helemaal was wat we ervan hadden verwacht kon ik gewoon nieuwe krijgen, geen probleem!

Gebruiksvriendelijke website. Snelle levering. Goede service.

Eenvoudig te bedienen programma met ruime keuze om toch een kaartje eigen te maken

veelzijdigheid aan keuze bij het ontwerpen van een eigen kaartje

De prijs vind ik aan de hoge kant, waardoor ik bij een volgend geboortekaartje ontwerpen toch beter naar de alternatieven zou kijken.

Ok

Veel keuze uit kaarten

Het tussendoor opslaan van mijn kaartje werkte niet goed; hij ging steeds terug naar de proefdruk.
Daarnaast was een kleine korting of kadootje oid leuk geweest bij een grote bestelling.

Fijne ervaring

Leuk om met hulp een eigen kaartje te ontwerpen die je op ieder gewenst moment kunt aanpassen wanneer het jou uitkomt. Super fijn om eerst een proefkaartje te kunnen bestellen voordat je hem... Leuk om met hulp een eigen kaartje te ontwerpen die je op ieder gewenst moment kunt aanpassen wanneer het jou uitkomt. Super fijn om eerst een proefkaartje te kunnen bestellen voordat je hem definitief vast legt.

- Zowel zelf kunnen ontwerpen als een standaard kaartjes.
- Snelle reactie per mail op de kleur enveloppen die wij graag bij het kaartje wilde.
- snelle levering.
- mooie...
- Zowel zelf kunnen ontwerpen als een standaard kaartjes.
- snelle levering.
- mooie kaartjes, goede kwaliteit.

Geen, ga zo door!

Lianne

Zeer positief!

Je ontvangt echt een proefdruk van je ontworpen kaart en niet enkel een digitale proefdruk of fysieke "staaltjes".

Vandaag besteld, morgen daadwerkelijk in huis.

Hele goede service, ook erg snel en betrokken.

Erg leuke, originele kaartjes!

Mogelijk de prijs nog wat aanscherpen?

Mankoedirio

Goed en snelle service..
Een aanrader voor iedereen. Vandaag besteld en morgen thuis .. super.

Robin

Snelle levering, gemakkelijk te bestellen, goede kwaliteit.

Snelle levering, gemakkelijk te bestellen, goede kwaliteit.

Verbreden mogelijkheden in het aanpassen van templates. Afbeeldingen scherper kunnen importeren.

Kaithlin

Heel veel kaarten moeten laten bijmake en ook suppersnel binnen topp