Illse

Professioneel bedrijf dat snel handelt en erg klantvriendelijk is! Wij zijn zeer tevreden!

Behulpzaam; foto's goed weggezet en details aangepast voor ons!
Ook de snelheid van reageren, drukken en verzenden was erg fijn!
Bedankt!

Niets!

Alleen maar positief

Snel, kwalitatief goed

Ontzettend leuke collectie kaarten en een fijne website om mee te werken. Snelle en goede levering.

Geen.

Mooie kaartjes, snelle levering en correcte levering. Enveloppen vooraf al te bestellen.

Het aanpassen van de achtergrond op de kaartjes ging uiteindelijk goed maar hiervoor zijn we een aantal keer opnieuw beginnen je kon niet gemakkelijk een stap ongedaan maken.

Super tevreden, wel minder gebruiksvriendelijk op Ipad

Na diverse sites te hebben bezocht voor leuke geboortekaartjes, ben ik blijven hangen op deze site. Hier vond ik een geboortekaartje die ik kon bewerken na onze eigen ideeën.
Tevens was het...
Tevens was het kaartje ook heel gemakkelijk aan te passen. Dit in tegenstelling tot andere sites. We hebben leuke reacties gekregen op ons geboortekaartje

Kaartjes gemakkelijk aan te passen/bewerken

Het is jammer dat als je per ongeluk iets verwijderd uit het originele kaartje je dit niet meer kunt terug halen. En dat je van sommige icoontjes de kleur niet kunt aanpassen

Marije

Heel erg goed

Persoonlijke benadering ! Keurige controle op fouten ???

Mooie kaartjes en snelle service

Goede service

Laura

Ik vond het erg leuk dat ik mijn geboortekaartje zelf nog wat kon aanpassen naar wens en toen iets niet lukte met een speciale letter werd dat via een berichtje aan hun direct voor mij opgelost.... Ik vond het erg leuk dat ik mijn geboortekaartje zelf nog wat kon aanpassen naar wens en toen iets niet lukte met een speciale letter werd dat via een berichtje aan hun direct voor mij opgelost. Leuk dat er zoveel gekleurde enveloppen beschikbaar zijn! En snelle levering.

Snelle reactie op vraag
Een standaard kaartje wat aanpassen naar wens is mogelik en heel makkelijk ook!