Snelle service.

Geert

Snelle levering.

Duidelijk voorbeeld van de kaartjes

Opslaan van layout kaartjes gaat soms fout als je meerdere voorbeelden maakt.

Mooie gepersonaliseerde geboortekaartjes ontworpen vanuit een bestaand voorbeeld. Makkelijk aan te passen, keuze uit diverse kleuren, materialen en opties en dat allemaal voor een hele mooie prijs!... Mooie gepersonaliseerde geboortekaartjes ontworpen vanuit een bestaand voorbeeld. Makkelijk aan te passen, keuze uit diverse kleuren, materialen en opties en dat allemaal voor een hele mooie prijs! Ook snel geleverd! Uiterst tevreden dus en veel complimenten ontvangen over t kaartje!

Prijs-kwaliteit, snelle levering

Ga zo door!

Reactie Hierbenik:

Beste,
Dank voor je review!
Leuk om te horen dat je veel complimenten hebt gekregen over jullie leuke kaartje :-)
Hartelijke groet,
Liane - team hierbenik.nl

Dit was de 2e keer dat wij een geboortekaartje hebben besteld bij hierbenik en het is wederom heel goed bevallen. Supersnelle levering, makkelijk te bewerken kaarten en de prijs is top.

De snelheid en prijs!

Ik kan echt geen verbeterpunten bedenken, het gaat allemaal al goed.

Snelle feedback op vragen/opmerkingen

Doorgaan zo!

Top! Gemakkelijke site en leuke kaartjes

Snelle levering, goede site

Mooi concept en erg snelle levering. Ook persoonlijker contact via de mail was uitermate netjes en vriendelijk.

Mooi aangeleverd in doos met luxe folie erin. Puntjes op de i. Top!

N.v.t.

Linda

Zeer positief. We heben eerst een proefdruk besteld. Zag er keurig uit en we kregen nog een envelop met de soorten papier erin en kleuren enveloppen. Zo hadden we een zeker en veilig gevoel van een... Zeer positief. We heben eerst een proefdruk besteld. Zag er keurig uit en we kregen nog een envelop met de soorten papier erin en kleuren enveloppen. Zo hadden we een zeker en veilig gevoel van een goede keuze.

Vervolgens ook besteld en het zag er keurig uit we zijn zeer tevreden!!

Extra service (soorten papier en enveloppen)
Snelle service
Goede kwaliteit
Makkelijk aan te passen (de kaart)