Geboorte kaartjes gemaakt en een proefdruk besteld. Hierna vooraf enveloppen besteld en na de geboorte de kaartjes.
Producten netjes in een doos verpakt en tijdig geleverd. Helaas op de...
Producten netjes in een doos verpakt en tijdig geleverd. Helaas op de kaarten een dag langer moeten wachten dan de bevestiging beloofde. Eind resultaat zag er goed uit en kaarten zijn mooi gedrukt.

Klantvriendelijkheid en service waren zeer goed. Door omstandigheden wilde we de kaartjes na bestelling toch op een ander adres laten bezorgen. Dit was telefonisch binnen een minuut geregeld. Ook de... Klantvriendelijkheid en service waren zeer goed. Door omstandigheden wilde we de kaartjes na bestelling toch op een ander adres laten bezorgen. Dit was telefonisch binnen een minuut geregeld. Ook de verzending van de enveloppen ging zeer snel. Deze waren volgende dag al binnen.

Bij het inloggen is het wat lastig om je kaart terug te vinden. Als je meerdere proefdrukken hebt besteld kan je niet goed zien welke de goede versie is. Je kan niet direct naar je laatst gemaakte... Bij het inloggen is het wat lastig om je kaart terug te vinden. Als je meerdere proefdrukken hebt besteld kan je niet goed zien welke de goede versie is. Je kan niet direct naar je laatst gemaakte kaart maar moet via proefdruk je kaart opnieuw openen.

Meertje

Mooie kaartjes! Veel keuze en opties. We zijn erg blij met het eindresultaat. Helaas was onze bestelling vertraagd door postnl. Hierbenik mailde ons netjes hierover.

Netjes verpakt. Fijn dat we de enveloppen eerder konden krijgen.

Levering via een ander dan postnl. Geen idee of dit ingewikkeld is voor Hierbenik

Prima service en snelle levertijd

Snelle levering en voorbeeld kaartjes die bij proefdruk komen zijn erg fijn

Wim Breevaart

Prima.

Prima site

Probeer de standaard formats bewerkbaar te maken.

Erg goed, snelle goeie service en mooie kaartjes!

Extreem snelle service

Leuke kaarten en goede service

Mooie prijs voor de kwaliteit en snelle levering, Zeer tevreden!

Goede service. Duidelijke website en handig bewerksprogramma. Ook fijn dat de levering zo supersnel is!

Overzichtelijke website. Mooi aanbod kaarten.

Gemakkelijke website, mooi assortiment, goede kwaliteit kaarten

Kaartjes waren in 1 keer goed gedrukt en van hoge kwaliteit

Prozfdruk kwam dag later binnen dan beloofd, maar kan ook agv kerstdrukte met post zijn geweest