Zeer ged. Snelle nette levering. Mooie kwaliteit drukwerk.

Unieke ontwerpen

Goede site, prettig bestellen

Makkelijke tool om kaartjes te maken

Als een ontwerp van een kaartje nog niet is opgeslagen, wordt het m.i. niet afdoende opgeslagen in cache: als je via een 2e tabblad in de browser de site benadert en de kaart-configurator opent, dan... Als een ontwerp van een kaartje nog niet is opgeslagen, wordt het m.i. niet afdoende opgeslagen in cache: als je via een 2e tabblad in de browser de site benadert en de kaart-configurator opent, dan ben je al je werk kwijt dat je in het eerste tabblad heb gedaan: de inhoud van de 2e tab wordt dan ook hier getoond. Zeker als de tool nog niet geheel bekend is bij een klant, kan dit tot frustratie leiden: de site waarschuwt je tenslotte ook niet eens in de zoveel tijd dat je het ontwerp zomaar kwijt kan zijn. Waarom niet gewoon direct álle ontwerpen tijdelijk opslaan, zodat dit niet kan gebeuren?

2e tip: zorg dat via de site het ook mogelijk is om postzegels (liefst al direct óp de envelop) kan worden besteld en dat het mogelijk is adressen direct op de envelop te printen en vervolgens als kers op de taart het geheel óók door jullie te laten vouwen en versturen. Een combinatie of delen van deze suggestie zou ook al fijn zijn: nu kost adressen printen/plakken/postzegels bestellen/plakken veel tijd.

Reactie Hierbenik:

Beste ,
Dank voor jouw uitgebreide tips!
De eerste geef ik door aan het development team, daar kan ik nu verder niet op ingaan.
De tweede kunnen wij (deels) al doen, al zijn deze...
Beste ,
Dank voor jouw uitgebreide tips!
De tweede kunnen wij (deels) al doen, al zijn deze opties niet rechtstreeks via de website te bestellen. Het is mogelijk om via de mail bij ons adresstickers te bestellen en/of de verzending van de kaarten via ons te laten verlopen. Dat scheelt inderdaad een hoop tijd :-)
Ik heb even gespiekt, en jullie hebben een mooie kaart gemaakt! Veel geluk met elkaar!
Hartelijke groet,
Liane - team hierbenik.nl

Leuke kaartjes, makkelijk te veranderen naar eigen inzicht.

Duidelijke site, bestelling vlot verwerkt en lekker vlot verstuurt! ??????

Super snel en makkelijk ons geboortekaartje gemaakt.

Eenvoudig, veel keus en snel

Uitstekend

Snelle levering.
Goede instructies
Prijs per kaart inclusief drukkosten

Voor extra meer prijs mogelijkheid weekend

Het bestellen van geboortekaartjes

Snelle service als je wat wilt veranderen in een kaartje
Snelle service bij het bestellen van de enveloppen / kaarten

Zou iets leuker mogen worden aangekleed als het verzonden wordt, brief er bij, etc.

Super leuk geboortekaartje gemaakt. Snelle levering, exact conform design en goede kwaliteit-prijs.

Prima prijs, mooie kaartjes, veel opties qua papier en snelle levering.

Perfect !!!!
Binnen enkele uren kreeg ik antwoord op mijn vraag die ik per email stelde.
Perfect !!!!
Binnen enkele uren kreeg ik antwoord op mijn vraag die ik per email stelde.
Het lukte mij niet via online account een foto te plaatsen, voor dat ik het wist was het al geregeld voor me. Wat een service!
Uitstekend .... hierbenik.nl sterke aanrader als het om geboortekaartjes gaat.

Ja , snelle levering, kwaliteit - prijs verhouding beter dan de vele geboortekaartjes bedrijven, zeer gemakkelijk account aan te maken, ook prettig dat men de eigen collectie van gekozen kaarten kan... Ja , snelle levering, kwaliteit - prijs verhouding beter dan de vele geboortekaartjes bedrijven, zeer gemakkelijk account aan te maken, ook prettig dat men de eigen collectie van gekozen kaarten kan opslaan, eigenlijk niets negatiefs aan te merken!!!
Top bedrijf !!!!!

Het enige waar ik moeite mee had, ik werk met safari,mozilla .. dus met Apple meestal. Deze providers kunnen niet overweg met het online systeem van hierbenik.nl , bijvoorbeeld een foto plaatsen... Het enige waar ik moeite mee had, ik werk met safari,mozilla .. dus met Apple meestal. Deze providers kunnen niet overweg met het online systeem van hierbenik.nl , bijvoorbeeld een foto plaatsen lukte mij niet. Ik heb er niet veel verstand van computers , maar in ieder geval op mijn iPad wilde het niet lukken. De rest van de karten bewerken was prima !!!!

A Dingenouts

Wij hebben op donderdag geboortekaartjes besteld en op vrijdag kwamen ze binnen! Het werd zaterdag maar dit was de fout van Postnl!

Snelle levering en ook fijn dat je de enveloppen van te voren kan bestellen zodat die alvast geschreven kunnen worden!