Dik tevreden met het bestellen van de geboortekaartjes. Goede kwaliteit kaartjes. Snelle levering. Goed verpakt.
Prachtig kaartje, mooie kwaliteit, snelle levering.
Prachtig kaartje, mooie kwaliteit, snelle levering.
Prijs mag wel iets naar beneden. En jammer dat de gekleurde enveloppen nog apart besteld en betaald moeten worden
Bijzonder prettig contact nav ingevulde feedback.
Heb ook het idee dat er echt iets mee wordt gedaan
De persoonlijke check nadat de bestelling geplaatst is. Ik had aan de voorkant van jet kaartje vergeten de daadwerkelijke geboortedatum aan te passen. Ik kreeg al heel snel een mail met de vraag...
Op de een of andere manier was de papiersoort veranderd van de proefdruk naar de uiteindelijke bestelling. We vonden dat wel mooier maar het was niet bewust.
Kwaliteit kaartje! !
Misschien sticker mee leveren voor het sluiten van de enveloppe? Heel veel enveloppe dicht maken is best een werkje
Dankjewel voor jouw reactie!
En ook bedankt voor jouw tip voor sluitstickers. Deze zijn al apart te bestellen via de mail, maar we nemen het mee!
Team hierbenik.nl
Hoi Josien,
Dank voor jouw positieve reactie! En leuk ook om te lezen dat het zelf ontwerpen helemaal goed ging, en dat je via die weg het voor jou perfecte kaartje hebt kunnen maken :-)
De...
Mooie kaartjes! Niks op aan te merken.
Geen punten. Was dik voor elkaar.