Dik tevreden met het bestellen van de geboortekaartjes. Goede kwaliteit kaartjes. Snelle levering. Goed verpakt.

Prachtig kaartje, mooie kwaliteit, snelle levering.

Positief. Kwaliteit is goed. Alleen met bestellen kwam ik erachter wat de kosten waren en daar wel beetje can geschrokken maar wou graag deze kaartje.

Prijs mag wel iets naar beneden. En jammer dat de gekleurde enveloppen nog apart besteld en betaald moeten worden

Veel keuze, makkelijk te verwerken, snel in huis en mooie kwaliteit!!

(Bewerkt)

Bijzonder prettig contact nav ingevulde feedback.
Heb ook het idee dat er echt iets mee wordt gedaan

Xandra

De website is goed overzichtelijk en de collectie erg groot. De optie om je kaartje te persionaliseren is eenvoudig. Je kunt jet kaartje tijdelijk opslaan zodat er wijzigingen aangebracht kunnen... De website is goed overzichtelijk en de collectie erg groot. De optie om je kaartje te persionaliseren is eenvoudig. Je kunt jet kaartje tijdelijk opslaan zodat er wijzigingen aangebracht kunnen worden vootdat het uiteindelijk besteld kan worden.

De persoonlijke check nadat de bestelling geplaatst is. Ik had aan de voorkant van jet kaartje vergeten de daadwerkelijke geboortedatum aan te passen. Ik kreeg al heel snel een mail met de vraag... De persoonlijke check nadat de bestelling geplaatst is. Ik had aan de voorkant van jet kaartje vergeten de daadwerkelijke geboortedatum aan te passen. Ik kreeg al heel snel een mail met de vraag welke geboortedatum correct was. Dit heb ik als zeer attent ervaren.

Josien

Ik had een idee voor een kaartje in mijn hoofd en kon het nergens vinden maar zelf ontwerpen ging supermakkelijk en we zijn helemaal tevreden met het resultaat.

Op de een of andere manier was de papiersoort veranderd van de proefdruk naar de uiteindelijke bestelling. We vonden dat wel mooier maar het was niet bewust.

Kramer

De kaartjes zien er goed uit , en super snel geleverd!!

Kwaliteit kaartje! !

Misschien sticker mee leveren voor het sluiten van de enveloppe? Heel veel enveloppe dicht maken is best een werkje

Reactie Hierbenik:

Dankjewel voor jouw reactie!
En ook bedankt voor jouw tip voor sluitstickers. Deze zijn al apart te bestellen via de mail, maar we nemen het mee!
Team hierbenik.nl

Snelle service, hele mooie kaartjes. Duidelijke website.

Josien

Reactie Hierbenik:

Hoi Josien,
Dank voor jouw positieve reactie! En leuk ook om te lezen dat het zelf ontwerpen helemaal goed ging, en dat je via die weg het voor jou perfecte kaartje hebt kunnen maken :-)
De...
Hoi Josien,
De papiersoort zelf was niet gewijzigd hoor, maar tijdens het bestelproces kun je zelf een papiersoort kiezen, en ik zag dat je bij het bestellen van de uiteindelijke kaartjes hebt gekozen voor een andere papiersoort dan bij de proefdruk. Maar gelukkig dat het goed heeft uitgepakt!
Hartelijke groet,
Team hierbenik.nl

Prakash Peereboom

Zeer goed, snel en netjes!

Mooie kaartjes! Niks op aan te merken.

Geen punten. Was dik voor elkaar.