Frank

Snel en gebruiksvriendelijk maar een tekort aan enveloppen en onscherpe prints.

Scherpere prints

Uijttewaal

Zeer goed

De email na het proef kaartje

Bestellen van enveloppen en kaarten ineen of enveloppen apart bestellen

Dus niet kaarten bestellen en enveloppen in een bestelling hoeven aan te klikken

Fam. Groeneveld

Uitstekende service.
Prachtige kaartjes

Heel erg bedankt hierbenik!
Groeten uit Hoogeveen

Kwaliteit is zeer goed
Service zeer goed
Bestellen is als prettig, gemakkelijk en snel ervaren.

Ik heb het nog niet gezien....misschien over het hoofd gezien, maar een Facebook site is fijn. Zo kan er goed reclame gemaakt worden.

Reactie Hierbenik:

Hartelijk dank fam. Groeneveld!
We zijn te vinden op facebook hoor :-),

Melissa zuiderveld

Goede site.. hartstikke leuk dat je alles nog naar eigen wens veranderen kan zo vanachter je laptop! We zijn heel blij met onze geboortekaartjes voor onze zoon en krijgen veel complimenten over wat... Goede site.. hartstikke leuk dat je alles nog naar eigen wens veranderen kan zo vanachter je laptop! We zijn heel blij met onze geboortekaartjes voor onze zoon en krijgen veel complimenten over wat voor mooi kaartje het is!! Goede service en vlot geleverd!

Snelle en goede service!

Ik heb bij mijn account 2 x nieuw wachtwoord moeten aanvragen omdat hij zei dat mijn combinatie niet juist was ... terwijl dit wel zo was.. heel vreemd.

Melissa zuiderveld

Snelle en goede service!

Snelle levering, ruime keuze en zelf je kaartje aan passen. PERFECT!

Het feit dat je je kaartje zelf naar wens kunt ontwerpen is voor mij heel belangrijk geweest. Na een aantal keer aanpassen was het top!

Ga zo door!

Snelle levering, goede kwaliteit

Meer uitgebreide opties voor de vormgeving van de kaart.

Snelle levering. Op sommige kaarten zaten wel zwarte stippen (v/d 100 kaarten ongeveer 10 met stippen) die er niet hoorden.

Geen zwarte vlekken op kaarten.

Reactie Hierbenik:

Beste,
Zwarte stippen op de kaartjes die er niet horen zijn uiteraard niet de bedoeling!
Beste,
Het beste had je ons direct even kunnen bellen, dan hadden we het eerder geweten en een oplossing kunnen bespreken :-)
Voor nu heb ik via de mail contact met jou gezocht.
Liane - team hierbenik.nl

Goed, snelle levering

makkelijk te maken kaartje, goed aan te passen zonder veel verstand er van te hebben

hierbenik.nl weghalen van de kaartjes, is voor jullie natuurlijk reclame, maar ik ben erg tevreden zou ook zo reclame voor jullie maken

Super snelle service, mooie doos/verpakking van de kaartjes. Ook sympathiek dat we een pdf van het geboortekaartje konden krijgen voor eigen gebruik.

Nvt