Snel en gebruiksvriendelijk maar een tekort aan enveloppen en onscherpe prints.
Scherpere prints
Scherpere prints
De email na het proef kaartje
Bestellen van enveloppen en kaarten ineen of enveloppen apart bestellen
Dus niet kaarten bestellen en enveloppen in een bestelling hoeven aan te klikken
Kwaliteit is zeer goed
Service zeer goed
Bestellen is als prettig, gemakkelijk en snel ervaren.
Ik heb het nog niet gezien....misschien over het hoofd gezien, maar een Facebook site is fijn. Zo kan er goed reclame gemaakt worden.
Hartelijk dank fam. Groeneveld!
We zijn te vinden op facebook hoor :-),
Snelle en goede service!
Ik heb bij mijn account 2 x nieuw wachtwoord moeten aanvragen omdat hij zei dat mijn combinatie niet juist was ... terwijl dit wel zo was.. heel vreemd.
Snelle en goede service!
Het feit dat je je kaartje zelf naar wens kunt ontwerpen is voor mij heel belangrijk geweest. Na een aantal keer aanpassen was het top!
Ga zo door!
Snelle levering, goede kwaliteit
Meer uitgebreide opties voor de vormgeving van de kaart.
Geen zwarte vlekken op kaarten.
Beste,
Zwarte stippen op de kaartjes die er niet horen zijn uiteraard niet de bedoeling!
Het beste had je ons direct even kunnen bellen, dan hadden we het eerder geweten en een oplossing...
makkelijk te maken kaartje, goed aan te passen zonder veel verstand er van te hebben
hierbenik.nl weghalen van de kaartjes, is voor jullie natuurlijk reclame, maar ik ben erg tevreden zou ook zo reclame voor jullie maken
Nvt