Sharon

Kaartjes besteld snel binnen en erg mooi

Was snel binnen

Geen idee

Shannon

Zeer snelle levering en echt super kwaliteit!

Mooie originele kaartjes! Bewerkingsfunctie is ook top!

Bij bestellingdetails duidelijker neerzetten als verzending via hier ben ik gaat. Het viel mij op dat er alleen staat wat je hebt besteld en dat de factuur/bezorgadres van mijzelf was..terwijl ik... Bij bestellingdetails duidelijker neerzetten als verzending via hier ben ik gaat. Het viel mij op dat er alleen staat wat je hebt besteld en dat de factuur/bezorgadres van mijzelf was..terwijl ik via hier ben ik had verstuurd.
Uiteindelijk bleek het te kloppen en was het netjes gestuurd naar iedereen maar brengt wel veel verwarring mee.

hilde

Super

Toegankelijk

Wanneer je de kaartjes (dubbele)
Bewerkt zou het fijn zijn dat je zowel li/re langs elkaar kan leggen en tegelijk kan bewerken zodat alles op gelijke hoogte staat.

Lieke

Mooie kaartjes, snelle levering en prachtig resultaat

Mooie kaartjes

Wendy

Erg overzichtelijk, veel keus in kaartjes en snelle levering.

Geen idee

Corinda

Dik tevreden

Rosalie

Super. Ook fijn dat je voor een lage prijs een proefdruk kan laten maken. Ook krijg je dan informatie boekje met de opties voor andere papieropties te selecteren. Snelle levering en leuke kaartjes.

Snelheid, punctualiteit, leuke kaarten, proefdruk opties

Vrij duur om de kaartjes te laten sturen door hierbenik, daarom gewoon zelf gedaan. Verder dik tevreden.

Tim

Zeer positief, aanrader.

Zeer snel geleverd. Kaartje is nog mooier dan op internet.

Geen.

Kirsten

Kaartje makkelijk te maken, snel geleverd en mooie kwaliteit. Klantenservice goed bereikbaar en onderneemt direct actie indien nodig.

Toen onze kaartjes niet aankwamen door een fout van DHL, heeft Hierbenik direct nieuwe kaartjes gedrukt en opnieuw verzonden zodat de kaartjes toch op tijd de deur uit konden. Super fijn, dank voor... Toen onze kaartjes niet aankwamen door een fout van DHL, heeft Hierbenik direct nieuwe kaartjes gedrukt en opnieuw verzonden zodat de kaartjes toch op tijd de deur uit konden. Super fijn, dank voor deze service!

Mogelijk afstappen van DHL, dit gaat zo vaak fout....

Lisette

Positief