JH

Zeer goed

Mooie stevige doos waar de kaarten et cetera inzaten.

nee hoor

Nesrin

Fantastic bedrijf en mooi kaarten

Prachtig foto printer, duidelijk websit

Beetje duur geboorte kaarten

Bernadette

Geboortekaartjes naar tevredenheid geleverd. Snelle hulp bij omzetten van een enkel kaartje naar een dubbele kaart

Erg klantvriendelijk. Snelle reactie op vragen en actief nagaan of vraag naar tevredenheid is toegepast.

Bij reeds besteld hebben van de enveloppen is een assortiment toesturen van de verschillende kleuren enveloppen overbodig

Reactie Hierbenik:

Bedankt voor je tip! Dit zetten we op onze lijst.

Debbie

Goed!

Mooie producten

Niet

An

Aangename ervaring! Duidelijke communicatie.

Proefdruk was snel geleverd en de staaltjes erbij waren herl nuttig!

Stevigere doos om kaartjes in te leveren! Was bij ons al wat beschadigd.

Lisa

Super zelfs nog snel even iets aan ge past voor mij op het kaartje wat ik was vergeten

Snelle reactie en handelen

Nee ga zo door

Madelon

Prima!

Toen we er niet uitkwamen bij het ontwerp hebben ze ons snel en goed geholpen!

Het programma om het kaartje te ontwerpen is soms nog wat onduidelijk

Vincent

HierBenIk is een zeer goed en vriendelijk bedrijf. Leveren goede kwaliteit kaarten en de communicatie is erg prettig. Ze reageren snel en zijn erg behulpzaam. Via de site is veel mogelijk, wat maakt... HierBenIk is een zeer goed en vriendelijk bedrijf. Leveren goede kwaliteit kaarten en de communicatie is erg prettig. Ze reageren snel en zijn erg behulpzaam. Via de site is veel mogelijk, wat maakt dat wij zelf het ideale geboorte kaartje hebben kunnen samenstellen.

Wij konden een gratis proefdruk laten bezorgen wat voor ons erg prettig was. Bij de gratis proefdruk zat als extra nog wat materiaal waaruit we konden kiezen. Zo zaten er kleurkaarten bij voor de... Wij konden een gratis proefdruk laten bezorgen wat voor ons erg prettig was. Bij de gratis proefdruk zat als extra nog wat materiaal waaruit we konden kiezen. Zo zaten er kleurkaarten bij voor de enveloppen en kaartjes van verschillend materiaal waarin je de kaart kan bestellen. Dit was echt fantastisch, dit heeft ons doen inzien dat ander materiaal mooier was.

Snelle levering en top kwaliteit!!

Geen directe verbeterpunten

Chantal

Snelle levering, goede service

Eventuele problemen worden direct opgelost

Janneke

Helemaal super en snelle levering.

Hele mooie kaartjes en makkelijk aan te passen met tekst

Helemaal niks