Ronald

Vrolijke unieke ontwerpen

Ga zo door!

Kimberley

GEWELDIG!

Heel snel reageren en snelle levering

Ik wilde een PDF van de voorkant van het geboortekaartje, moest 9€ Bijbetalen... dat was wel ‘jammer’ voor een totaalbedrag van 158€ aan kaartjes. Maar pdf zat binnen 10 minuten in mijn mailbox, dus... Ik wilde een PDF van de voorkant van het geboortekaartje, moest 9€ Bijbetalen... dat was wel ‘jammer’ voor een totaalbedrag van 158€ aan kaartjes. Maar pdf zat binnen 10 minuten in mijn mailbox, dus dat was super.

René

Goed. Snelle service

Snelle service.

Marleen

Snelle levering en kaartjes worden geleverd zoals op de site is uitgezocht.

Goede kwaliteit papier

Peggy huybens

Super service, super tekenwerk??
Super service, super tekenwerk??
Reeds 3 keer met gewerkt voor de geboortekaartjes van mijn kleinkinderen , we zijn begonnen met een kinderwagen, bij mijn tweede kleinkind is het eerste er tot in de kleinste detail bijgetekend en bij mijn derde kleinkind de twee eerste bijgetekend super gedaan prachtige herinnering@ Valerie je mag deze gerust gebruiken om reclame te maken ( wel zonder adres en telefoon gegevens )
Zeer betrouwbare en bekwame mensen zo een service krijg je niet veel meer!

Super tekenwerk klasse gewoon

Er zijn geen te verbeteren punten , top service

Yasemin

Snelle reactie, duidelijke uitleg ook al stel je 10 vragen tegelijk en hele mooie kwaliteit materiaal. Zeker een aanrader, alles ook netjes verpakt en snel in de brievenbus!

Snel, duidelijk, geduldig contact via mail

Misschien een nog grotere maat magneten aanbieden

Reactie Hierbenik:

Bedankt voor je tip, we zetten het op onze lijst!

Anouk

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Anneloes

Prima, mooie kaartjes, duidelijke website en fijn dat er een gratis proefdruk wordt geboden. De voorbeeld kaarttypes en envelop kleurtjes die worden meegestuurd maken het beoordelen van de proefdruk... Prima, mooie kaartjes, duidelijke website en fijn dat er een gratis proefdruk wordt geboden. De voorbeeld kaarttypes en envelop kleurtjes die worden meegestuurd maken het beoordelen van de proefdruk extra gemakkelijk.

De meegestuurde voorbeeld kaartjes en envelop kleurtjes. De snelheid van levering.

Het bewerkingsprogramma voor de kaartjes werkt slecht met een MacBook.

Veronique

Supersnel levering & groot gevarieerd aanbod

Snelle levering,

Het was soms lastig om een aanpassing van tekst in een tekstveld te maken in het bewerkingsprogramma. Ik bleef het tekstveld slepen, ipv de cursor in de tekst te krijgen. Verder top!

Niki

Zeer goede ervaring voor bestelling geboortekaartjes etc.

Vriendelijke en snelle service