Milou

Fijn en snelle levering ondanks de coronatijd!

Veel keus en handig programma om dingen aan te passen! Fijn dat alle envelop kleuren meegestuurd werden + gratis verzending proefdruk!

Misschien toch een kortingsactie vanaf 100 stuks?!

Denise

Makkelijk bij te bestellen

Veel keuze

Geen leveringen laten doen door dhl

Jaleesa

Om de kaartjes te maken enig ongemak ervaren. Dit omdat ik per ongeluk op kruisje had gedrukt, en het kaartje niet werd bewaard! Dit zou misschien anders kunnen. Verder een prachtig eindresultaat!!

Prachtige kaarten

Kaarten altijd bewaren indien het weg wordt gedrukt.

Elien

Top

Duidelijke site

Niets om aan te merken

Gabriella

Super tevreden snelle levering

Laura

Positief! Een super mooie afdruk van ons kaartje. We zijn er heel erg blij mee

Super snel geleverd. Echt top!

Geen ?

Esther

Super blij met de geboortekaartjes!

Handige website

Niets

Cinette

Super fijn! Ze passen de kaarten naar wens aan! Alleen jammer dat het goudfolie kaartje een wat langere levertijd heeft.

Aan te passen naar wensen van de klant.

Iets snellere levertijd van gouddrukfolie gewenst.

Melanie

Ik heb hier een proefdruk laten maken van ons geboorte kaartje. Hij is geweldig de keuze is echt op deze gevallen dus als ons zoontje geboren is bestellen we deze kaart maar dat duurt nog +/- 9... Ik heb hier een proefdruk laten maken van ons geboorte kaartje. Hij is geweldig de keuze is echt op deze gevallen dus als ons zoontje geboren is bestellen we deze kaart maar dat duurt nog +/- 9 weekjes maar aangezien we zoveel moeten regelen en in deze carona tijd dingen ook langer duren wouden we zeker van onze zaak zijn vandaar nu al een proefdruk. Met wat kleine aanpassingen op de kaart is hij zo goed. En ik vind de kaart bewerken hier simpel gaan en had heb snel ontvangen dus helemaal blij.

Dankje wel en tot snel
Groetjes melanie

Kaart bewerkings progamma is super en niet in gewinkeld.

Ik vind het allemaal top

F

Prettige website, makkelijk, alles snel geleverd. Persoonlijk contact bij vragen oid.

Stuurden een mail bij twijfel over de kwaliteit van het plaatje dat ik gebruikt had zodat ik kon kiezen of ik nog wat wilde wijzigen.