Erwin Vandenbroek

Beste Erwin,
Goed om te horen dat u tevreden bent met onze service!
Groet, Team Hijsjob

Jan François Move thé Building Belgium

Professionele aanpak👍

Beste Jan,
Fijn dat u tevreden bent over onze aanpak, we hopen u snel weer terug te zien!
Groet, Team Hijsjob

Jan Tijtgat

Dure verzendingskosten

Yves van Oldeneel

Bestelling van 4 hijsbanden

Beste Yves,
Wat fijn om te zien dat u tevreden bent over uw bestelling! Hopelijk zien we u snel weer terug! Groet, Team Hijsjob

Paul Vanwinkel

Betrouwbare service

Beste Paul,
Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de service van Hijsjob! We hopen u snel weer te zien!

ivo Roelants

Niet zoo goed

Reactie HijsJob.be:

Beste Ivo, we willen onze oprechte excuses aanbieden voor de teleurstellende ervaring die je hebt gehad met ons. We begrijpen hoe frustrerend dat moet zijn en nemen je feedback zeer serieus. We... Beste Ivo, we willen onze oprechte excuses aanbieden voor de teleurstellende ervaring die je hebt gehad met ons. We begrijpen hoe frustrerend dat moet zijn en nemen je feedback zeer serieus. We willen graag samenwerken om eventuele problemen op te lossen en je de best mogelijke ervaring te bieden. Neem alsjeblieft contact met ons op, zodat we dit kunnen bespreken.

Daniels Theo

Juiste afhandeling

Beste Theo,
Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de afhandeling! We hopen u snel weer te zien!

Bert Paelinckx

Top

Beste Bert,
Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met het gemak van Hijsjob! We hopen u snel weer te zien!

Dirk Geldhof

Ik ben heel tevreden over de service, ook al had de pakjesdienst op een verkeerd adres geleverd toch hielp Hijsjob mij alsnog mijn pakje te lokaliseren.

Beste Dirk,
Bedankt voor uw review! Wat fijn dat u blij bent met onze hulp om het pakketje weer te lokaliseren! We hopen u snel weer te zien!

Marlies van Dort

Duidelijke communicatie, artikelen waren snel ter plekke.

Beste Marlies,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie en de levering! We hopen u snel weer te zien!