Chris Bergmans

Corerrecte afspraken

Pieter B.

Ik ben zeer tevreden over de materialen en de service.

Reactie HijsJob.be:

Beste Pieter, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over jouw levering. We hopen je graag terug te zien in onze Hijsjob shop!

Patrick

Goed materiaal en netjes afgeleverd

Reactie HijsJob.be:

Beste Patrick Bedankt voor de review. Wij zijn blij dat je tevreden bent over jouw levering. Tot snel in de hijsjob shop!

Jan Tijtgat

Webshop werkt vrij goed, maar niet altijd optimaal. Levering wel altijd mooi op tijd en compleet.

Reactie HijsJob.be:

Bedankt voor de review Jan. Wij zijn blij dat jij tevreden bent over jouw levering. Tot snel in de Hijsjob shop!

wies de rybel

Slecht

Reactie HijsJob.be:

Beste Wies, op de eerste plaats bedankt voor je beoordeling! Wij staan altijd open voor tips zodat we onze producten en diensten kunnen verbeteren. We komen graag met je in contact om meer inzicht... Beste Wies, op de eerste plaats bedankt voor je beoordeling! Wij staan altijd open voor tips zodat we onze producten en diensten kunnen verbeteren. We komen graag met je in contact om meer inzicht te krijgen in deze beoordeling en om te kijken wat wij kunnen verbeteren voor jou!

Tijs VdK

Reactie HijsJob.be:

Bedankt voor de review Tijs. Wij zijn blij dat jij tevreden bent over jouw levering. Tot snel in de Hijsjob shop!

Patrick

GOED

Reactie HijsJob.be:

Bedankt voor de review Patrick. Wij zijn blij dat jij tevreden bent over jouw levering. Tot snel in de Hijsjob shop!

Pieter Van overstraeten

Tweesprong gekocht

Joel Delforce

Reactie HijsJob.be:

Bedankt voor de review Joel. Wij zijn blij dat jij tevreden bent over jouw levering. Tot snel in de Hijsjob shop!