Gebr. Kooijman BV

Opzet van website is goed mag alleen iets uitgebreider qua parts. Mis grote topschalmen voor ketting 6 en 8mm ketting
Certificaat no. worden niet vermeld op faktuur en volgorde van nummering...
Certificaat no. worden niet vermeld op faktuur en volgorde van nummering hierin is een ramp. Jammer dat je de certificaten niet in PDF erbij krijgt. Al een aantal keren besteld en levering van kettingen gaat prima

Reactie HijsJob.nl:

Goedendag,
Bedankt voor uw review.
De Certificaten zijn per PDF te verkrijgen! gelieve een mail te sturen naar info@hijsjob.nl
We hebben zelfs een certificaten systeem waarmee u zelf...
Goedendag,
Bedankt voor uw review.
We hebben zelfs een certificaten systeem waarmee u zelf kunt inloggen de producten kunt inzien. Wij hebben helaas nooit een mail van u mogen ontvangen!
De certificaat nummers lopen wel op. Aan het eind van ieder nummer noteren wij de maand & jaartal. Bijv 100 1015, 101 1015. De voorste 3 cijfers lopen op. de datum aan het eind van het certificaat nummer is voor het inzien wanneer een product is geleverd (nieuw is).
Telefonisch zijn wij helaas (nog) niet bereikbaar i.v.m. misbruik van de telefoonlijn.
We hebben diversen topschalmen in ons assortiment. Wanneer u een product zoekt wat helaas niet op de site staat vermeld kunt u altijd even mailen of we het misschien wel verkopen.
Heel vervelend dat uw ervaring hierdoor niet goed is verlopen bij Hijsjob.nl
Hopelijk zal dit in de toekomst beter gaan!
Mochten er vragen zijn, stuur dan gerust een mail!

Scouting Paul Kruger

Prima service, snelle afhandeling, netjes verpakt en goed bezorgd.

VLP flexibele afscheidingen

Goed en snel

Nog maar één keer besteld en dat beviel zeer goed/koop.

potti diving

Via internet gevonden, met een duidelijke presentatie van de producten.

Het Colofon, Arnhem

Prima service. Snel en betrouwbaar.

Peter van der Meer BV

Schollie

Top bedrijf met snelle levering voor goede prijs kwaliteit's verhouding.