Snelle levering. Is belangrijk voor mij. Alles makkelijk online te bestellen.
Reactie HijsJob.nl:
Bedankt voor je recensie! Fijn te horen dat je onze service zo positief beoordeelt; daar werken we iedere dag hard voor. Groet, Team Hijsjob
Dank je voor je positieve recensie en tot snel in onze Hijsjob webshop! Groet, Team Hijsjob
Beste Sjef, bedankt voor je reactie! Helaas heb je bij het retourneren van de goederen niet onze procedure gevolgd en daardoor loopt de afhandeling inderdaad vertraging op. We lossen dit zsm voor je...
Dank je voor je reactie Pamela! Fijn te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en service; daar werken we iedere dag hard voor! Groet, Team Hijsjob
Beste Michiel, bedankt voor je recensie. Altijd fijn om een positieve terugkoppeling te ontvangen van tevreden klanten! We hopen je snel terug te zien in de Hijsjob shop. Groet, Team Hijsjob
Beste Daan,
Bedankt voor uw beoordeling.
We begrijpen de frustratie, helaas is het door miscommunicatie niet zo gelopen als we gehoopt hadden. Wel hebben we u nog op de hoogte gehouden van...