Van Raaijen

Duidelijke website en snelle levering

Leon Huurman Timmerwerken

Top kwaliteit service en materialen van eerste klas geen rotzooi

Michel Velle

Uitstekend

Jos

Overzichtelijke website, 2 - 3 dgn levertijd is eerder 3 - 4 dgn

Reactie HijsJob.nl:

Bedankt voor je reactie Jos! Fijn te horen dat onze Hijsjob site zo duidelijk is en we hopen je er snel
weer te zien. Groet, Team Hijsjob

Willem Jan van Beest

Meestal snel geleverd

Jeroen Zonneveld

Prijs / kwaliteit is prima, verzending kan sneller.

Reactie HijsJob.nl:

Bedankt voor je reactie Jeroen! We doen iedere dag ons uiterste best om de producten zo snel mogelijk te leveren en zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met onze producten! Groet, Team Hijsjob

Bente Elshof

Heb nog steeds niks binnen 1 september wat besteld

Reactie HijsJob.nl:

Beste Bente, we hebben inmiddels persoonlijk contact gehad over deze order, die inderdaad later verstuurd is dan we nastreven. We hopen alles naar tevredenheid te hebben opgelost. Mochten er nog... Beste Bente, we hebben inmiddels persoonlijk contact gehad over deze order, die inderdaad later verstuurd is dan we nastreven. We hopen alles naar tevredenheid te hebben opgelost. Mochten er nog punten zijn horen we deze uiteraard graag!
Nogmaals, onze excuses voor het ongemak,
Team Hijsjob.nl

William Damen

Op de website kun je makkelijk de gezochte artikelen vinden en de informatie is duidelijk. Wat beter kan is dat er wat sneller verzonden kan worden (is nu tussen 1-3 dagen). De reactie op de emails... Op de website kun je makkelijk de gezochte artikelen vinden en de informatie is duidelijk. Wat beter kan is dat er wat sneller verzonden kan worden (is nu tussen 1-3 dagen). De reactie op de emails is vriendelijk maar mag ook wat sneller. Verder is het mij niet duidelijk waarom je een order onder €25,- niet mag afhalen. Ik woon kort bij en moet nu €8,- verzendkosten betalen. De bestelling is overigens wel zeer degelijk verpakt.

Reactie HijsJob.nl:

Dank voor je reactie en suggesties William! We zijn blij met deze tips en zullen deze ter harte nemen om zo onze klanten nóg betere service te kunnen bieden. Groet, Team Hijsjob

Nelis Matthijssen

Redelijk goed

Reactie HijsJob.nl:

Bedankt voor je reactie! We proberen elke dag onze service te verbeteren, dus als je nog tips voor ons hebt horen we dit graag. Groet, Team Hijsjob