William Damen

Op de website kun je makkelijk de gezochte artikelen vinden en de informatie is duidelijk. Wat beter kan is dat er wat sneller verzonden kan worden (is nu tussen 1-3 dagen). De reactie op de emails... Op de website kun je makkelijk de gezochte artikelen vinden en de informatie is duidelijk. Wat beter kan is dat er wat sneller verzonden kan worden (is nu tussen 1-3 dagen). De reactie op de emails is vriendelijk maar mag ook wat sneller. Verder is het mij niet duidelijk waarom je een order onder €25,- niet mag afhalen. Ik woon kort bij en moet nu €8,- verzendkosten betalen. De bestelling is overigens wel zeer degelijk verpakt.

Reactie HijsJob.nl:

Dank voor je reactie en suggesties William! We zijn blij met deze tips en zullen deze ter harte nemen om zo onze klanten nóg betere service te kunnen bieden. Groet, Team Hijsjob

Nelis Matthijssen

Redelijk goed

Reactie HijsJob.nl:

Bedankt voor je reactie! We proberen elke dag onze service te verbeteren, dus als je nog tips voor ons hebt horen we dit graag. Groet, Team Hijsjob

Rhekman grondwerk

Goed tevreden over.
Staan hé vriendelijk ter woord. En snelle bezorging

Klaas Praat

Prima product!!

K&K Hoornaar

Communicatie intern kan beter

Geachte K&K Hoornaar
Wij van Hijsjob waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.
Uiteraard nemen we dit met de allerhoogste prioriteit en zullen ons uiterste...
Geachte K&K Hoornaar
Uiteraard nemen we dit met de allerhoogste prioriteit en zullen ons uiterste best doen om dit te verbeteren.
Team Hijsjob.

Paul Dries

Makkelijk en snel

René

Snelle levering en precies wat is verwacht

Gertjan Van Zutphen

Ton Summeren

Goede ervaring! Juist en op tijd geleverd.