P.F.A.M.M. Verberne

1) Waardeloze levertijd. 2) Verzendkosten belachelijk hoog. 3) Op mijn eerste mail werd in de reactie van HIJSJOB van de verkeerde besteldatum uitgegaan. 4) Na de betreffende persoon daar via een... 1) Waardeloze levertijd. 2) Verzendkosten belachelijk hoog. 3) Op mijn eerste mail werd in de reactie van HIJSJOB van de verkeerde besteldatum uitgegaan. 4) Na de betreffende persoon daar via een tweede mail op gewezen te hebben, heb ik geen antwoord meer gekregen.

Eric. Holwedel.bv

Prima levering

Beste Eric,
Goed om te lezen dat je tevreden bent met de bestelling en de levering daarvan. We hopen je snel weer terug te zien bij Hijsjob!

fred tol/platvis holland

Overzichtelijke site en snelle levering

Beste Fred,
Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze website en de snelle levering. We hopen je snel weer terug te zien bij Hijsjob!

E.J. Drenth

Beste,
Goed om te lezen dat je tevreden bent met de snelle levering van je bestelling. We hopen je snel weer terug te zien bij Hijsjob!

Noorda en Co

Uitstekend

Beste,
Goed om te lezen dat je tevreden bent met de bestelling. We hopen je snel weer terug te zien bij Hijsjob!

René Kobus

Snelle levering en goede kwaliteit

Beste René,
Goed om te lezen dat je tevreden bent met de snelle levering en goede kwaliteit van onze producten. We hopen je snel weer terug te zien bij Hijsjob!

W Meintema

Prima. Goed product snelle levering

Beste W,
Goed om te lezen dat je tevreden bent met de bestelling en de snelle levering. We hopen je snel weer terug te zien bij Hijsjob!

Maas infratechniek bv

Staat op site vandaag bestel morgen thuis.
İk krijgen Bestelling na 4 dagen.

Reactie HijsJob.nl:

Beste Klant, Het spijt ons enorm dat uw bestelling later is geleverd dan verwacht. We zijn teleurgesteld te horen dat u niet tevreden bent over de levertijd van uw bestelling. Wij doen er alles aan... Beste Klant, Het spijt ons enorm dat uw bestelling later is geleverd dan verwacht. We zijn teleurgesteld te horen dat u niet tevreden bent over de levertijd van uw bestelling. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en dit is duidelijk niet gelukt. Om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen, zijn we bezig met het optimaliseren van onze logistieke processen. Als blijk van onze excuses willen we u graag een kortingscode van 10% aanbieden voor uw volgende bestelling. Neem gerust contact met ons op via de site om de code te ontvangen. Tema Hijsjob.

Marcel Berkers

Beste Marcel,