Braamhaar service en constructie

Econowind

Top, snel en goed geregeld

Aad

Prima. Wel apart om te zien dat BTW en verzendkosten bijna de helft van het aanschafbedrag zijn.

De Huurhal

Goede service

Frederick Loftus

Goed spul ,goed geprijsd.

Open Gym

Prima bedrijf, goede levering, maar die feedback mailtjes na je bestelling die maar blijven komen zijn heel irritant..

Johan

Product en prijs prima, levering erg traag. 8 dagen na bestelling het pakketje in huis

Allereerst bedankt voor uw beoordeling.
En jammer te lezen dat u niet geheel tevreden was met Hijsjob.nl.
We proberen altijd onze levertijden zo transparant en duidelijk...
Allereerst bedankt voor uw beoordeling.
En jammer te lezen dat u niet geheel tevreden was met Hijsjob.nl.
We proberen altijd onze levertijden zo transparant en duidelijk mogelijk te vermelden op de website.
Wel is het zo dat wij een bedrijf zijn die voor onze klanten veel moeten assembleren en op maat moeten leveren(Bijv. takels, lieren en kettingwerk), en het liefst nog gecertificeerd. Dat kan in tijden van drukte tot langere levertijden zorgen.
Uiteraard vinden we het erg vervelend om niet binnen de verwachtingspatronen te kunnen leveren.
We werken er met man en macht aan om de levertijd weer te beperken.
We horen graag van u waar uw verwachtingen ligt op het gebied van communicatie en of andere zaken.
Hopende op uw begrip en hopelijk zien wij u snel weer in onze webshop.
Team Hijsjob

M.L.A. van Rosmalen

Niet goed,ik heb een bestelling retour gedaan en omgewisseld tegen een nieuwe bestelling die zelfs duurder was. Ik krijg een boete op deze retourzending. Ik vindt dit zeer klant onvriendelijk.Ook al... Niet goed,ik heb een bestelling retour gedaan en omgewisseld tegen een nieuwe bestelling die zelfs duurder was. Ik krijg een boete op deze retourzending. Ik vindt dit zeer klant onvriendelijk.Ook al staat dat in jullie voorwaarden.
M.L.A van Rosmalen

Beste,
Bedankt voor het schrijven van een review.

Uw bestelling is op maat voor u besteld c.q. gemaakt.

Gezien het retourneren bij specifiek bestelde materialen zodanig meer...
Beste,
Bedankt voor het schrijven van een review.

Uw bestelling is op maat voor u besteld c.q. gemaakt.

Gezien het retourneren bij specifiek bestelde materialen zodanig meer kosten met zich mee brengt t.o.v. “standaard” materiaal, hebben wij gemeend om voor speciaal bestelde/op maat gemaakte artikelen een voorwaarden aan te koppelen (strafkorting). Dit proberen wij zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze webshops.

Hopende op uw begrip en hopelijk zien wij u snel weer in onze webshop.
Met vriendelijke Groet,
Team Hijsjob.

Adh lijmenmetselwerken

Rob Schreefel

Zeer trage levering

Allereerst bedankt voor uw beoordeling.
En jammer te lezen dat u een slechte ervaring hebt gehad met Hijsjob.nl.
We proberen altijd onze levertijden zo transparant en...
Allereerst bedankt voor uw beoordeling.
En jammer te lezen dat u een slechte ervaring hebt gehad met Hijsjob.nl.
Wel is het zo dat wij een bedrijf zijn die voor onze klanten alles moeten assembleren en op maat moeten leveren(Bijv. takels, lieren en kettingwerk), en het liefst nog gecertificeerd. Dat kan in tijden van drukte tot langere levertijden zorgen. We werken er met man en macht aan om de levertijd weer te beperken.
Wel zien we dat uw bestelling binnen de op de website aangegeven verwerkingstijd is verstuurd.
Zou u ons willen contacteren om het toch te bespreken en we wellicht een tegemoetkoming kunnen bespreken.
Excuses voor het ongemak.
Team Hijsjob.nl