Schildersbedrijf Hollandia

Ik had zaterdag mijn bestelling geplaatst en was vergeten een kort hijsbandje van 97 eurocent te bestellen, maandagmorgen gelijk gebeld maar het was niet meer mogelijk om het hijsbandje bij de... Ik had zaterdag mijn bestelling geplaatst en was vergeten een kort hijsbandje van 97 eurocent te bestellen, maandagmorgen gelijk gebeld maar het was niet meer mogelijk om het hijsbandje bij de bestelling te doen terwijl ik de bestelling pas de vrijdag heb gekregen, moest maar opnieuw bestellen zij ze maar dan komt er weer bijna 8 euro aan verzendkosten bij.
Jammer dit, lang leve de automatisering.
De bestelling is verder prima ontvangen.

Reactie HijsJob.nl:

Beste Klant,
Allereerst bedankt voor uw feedback.
Vervelend dat uw ervaring met Hijsjob.nl niet dat geworden is wat u ervan verwacht had.
We vermelden op de website dat na betaling...
Beste Klant,
Allereerst bedankt voor uw feedback.
We vermelden op de website dat na betaling helaas geen wijzigingen of annuleringen meer mogelijk zijn.
Dit komt inderdaad zoals u aangeeft door de automatisering.
De automatisering zorgt er uiteraard ook voor dat wij onze bestellingen zo goed en snel mogelijk bij de klanten krijgen.
Wel is het zo dat we graag met u in contact komen om het wellicht met u te bespreken en waar mogelijk recht te trekken.
Onze excuses voor het ongemak,
Team Hijsjob

G. Nouwens

Prima service, bestelling werd direct uitgevoerd en verzonden.

Aannemersbedrijf Eijkemans VOF

Is onze eerste bestelling bij dit bedrijf.

Roy theuns bouw en transport

Goede kettingen voor een lage prijs

GO Dak en Gevel

Prima, helder duidelijk

Handelsonderneming BoesBoes

Prettig

Jelle

Goede kwaliteit producten en snel geleverd. Er was een klein probleempje met mijn bestelling, na contact direct opgelost. Netjes!

C.J.Tump. Waterlandboattrading

Een prima product voor een prima prijs en een groot assortiment