Ph Sinke

Heel goed

Beste Ph Sinke,
Fijn om te lezen dat je tevreden bent!

Bart

Mooi product.
Mooi product.
Helaas ging de bestelling intern bij Hijsjob niet geheel vlekkeloos en heb ik na een week maar gebeld of mijn bestelling nog geleverd zou worden. Hierna is het wel meteen verzonden en een dag later geleverd.

Beste Bart,
Vervelend om te horen dat de bestelling niet geheel vlekkeloos is verlopen, onze excuses! Gelukkig is het na contact goed verlopen, we hopen je snel terug te zien!
Groet, Team...
Beste Bart,

bernd butink / butinklandschapsonderhoud

Top

Beste Bernd,
Wat fijn dat je tevreden bent, we hopen je snel weer terug te zien bij Hijsjob!

Nick Ruygrok

Vins belachelijk dat ik voor een klein onderdeel 10.- pakket kostem heb

Hans

"vlug, vlot en netjes"

Beste Hans,
Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze service!
Groet Team Hijsjob

Molen de Salamander

Prima en duidelijk

Beste Molen de Salamander,
Fijn om te lezen dat alles prettig is verlopen, we hopen je snel weer te zien bij Hijsjob!

Latif Elammouri

Super top bedrijf

Reactie HijsJob.nl:

Beste Latif, het is fijn om te lezen dat je tevreden bent met Hijsjob! We hopen je snel weer te zien!

Eekels Montage Service

8.5

Reactie HijsJob.nl:

Beste Rowen, wat fijn om te zien dat je tevreden bent met Hijsjob! We hopen je snel weer te zien!

Frits

Onduidelijk in voorwaarden.

Reactie HijsJob.nl:

Beste Frits, bedankt voor je reactie! We vinden het jammer te horen dat je onze voorwaarden als onduidelijk ervaart en zouden graag horen om welke voorwaarden het precies gaat, zodat we dit kunnen... Beste Frits, bedankt voor je reactie! We vinden het jammer te horen dat je onze voorwaarden als onduidelijk ervaart en zouden graag horen om welke voorwaarden het precies gaat, zodat we dit kunnen aanpassen indien noodzakelijk. Zou je ons dit kunnen laten weten? Je kunt ons via mail of via telefoon bereiken. Groet, Team Hijsjob

Johan Slijkhuis

Prima site en snelle levering

Reactie HijsJob.nl:

Beste Johan, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met het gemak van Hijsjob! We hopen je snel weer te zien!