Positief. Hebben goede kennis paraat, vriendelijk te woord gestaan via de chat en telefoon
Netjes aan telefoon en binnen een week geleverd.
Reesink Production
Meestal gaat het prima, maar soms loopt het even niet goed.
P.F. Wouters / P. van Eijzeren bv
Een prettige en snelle reactie op de aanvraag voor hijsbanden en toebehoren
Door onbekendheid met de produkten gebeld met hijswinkel.nl. In eerste instantie moeilijk telefonisch bereikbaar. Telefoonnummer achter gelaten. Binnen 3 kwartier door de buitendienst terug gebelt....Door onbekendheid met de produkten gebeld met hijswinkel.nl. In eerste instantie moeilijk telefonisch bereikbaar. Telefoonnummer achter gelaten. Binnen 3 kwartier door de buitendienst terug gebelt. Hierin de bevestiging gekregen dat ik de juiste produkten gekozen had.
Robametals
Het bestellen verliep prima we zijn samen tot een idee gekomen, was heel fijn er is veel mogelijk
Wouter
Gewoon goed. Had enkele problemen met het aanmaken van een account, maar dit is telefonisch zeer goed opgelost.
Stichting proceon
Prima servicegericht bedrijf
Finsus F3P
Snel en correct afgehandeld. Flexibel en denken mee met de wens van de klant.
Goede info. Levering ging niet helemaal goed. Van de twee paketten werd er maar 1 afgeleverd door de koerier. Dit werd goed opgepakt door wijnold en later per direct afgeleverd