Check of alle ruimtes geveegd en/of leeggemaakt zijn (zolder was niet geveegd)
R. Wabeke
Duidelijke afspraken gemaakt welke ook zijn nagekomen. Huis is in 1 dag leeggehaald en schoon opgeleverd. Wij zijn tevreden.
Geen.
Degen
Professionals. doen wat ze beloven. Werken zeer netjes. Komen afspraken na
Gewoon zeer goed
van der Wal
Zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Komen de gemaakte afspraken goed na.
Geen verbeterpunten
Karel van der Toorn
Na één telefoontje van mijn kant werd er snel een afspraak gemaakt. Vriendelijke en professionele ontruimen. Snelle offert. Vervolgens de werkzaamheden binnen de tijd en keurig uitgevoerd. Alle lof!
Paul
Goede afspraken gemaakt betreffende de ontruiming van het huis van onze moeder. Het resultaat was prima alles wat was afgesproken is gedaan dus we zijn zeer tevrede
H.J.Booij
Prettig bedrijf om mee te werken Afspraak is afspraak! Werken netjes correct personeel
Jacqueline
Hele nette mensen, harde werkers en servicegericht. Het verwijderen van de inbouwkasten bleek wat meer te zijn dan verwacht en toch is het nog op tijd en zonder extra kosten leeg opgeleverd. Ze...Hele nette mensen, harde werkers en servicegericht. Het verwijderen van de inbouwkasten bleek wat meer te zijn dan verwacht en toch is het nog op tijd en zonder extra kosten leeg opgeleverd. Ze hebben zelfs nog wat kroonsteentjes gemonteerd zodat ik geen borg terug hoefde te betalen aan de woningcoöperatie.
Geen, helemaal top!
Pieterse
We zagen enorm op tegen het leeghalen van het huis van onze moeder. De mannen van HMS woning ontruiming zorgden in twee dagen voor een leeg, schoon en verkoop klaar huis. Ook de verwilderde...We zagen enorm op tegen het leeghalen van het huis van onze moeder. De mannen van HMS woning ontruiming zorgden in twee dagen voor een leeg, schoon en verkoop klaar huis. Ook de verwilderde achtertuin werd keurig aan kant gemaakt. Super.