Correcte prijsopgave, prima logistiek en keurige ontruiming
Jacobs Möller
TOP!! Komen afspraken ruimschoots na en denken mee, komen met goed advies en tips.
C. van Muijlwijk
HMS doet wat er beloofd is. Goede communicatie, vriendelijke medewerkers, keurig op tijd en na afloop een lege woning, zoals afgesproken. Top!!
Geen verbeterpunten te bedenken.
Pieter Stoffelen
HMS doet keurig wat gevraagd is en laten de woning opleverklaar achter. Dus ook geveegd, gezogen, gedweild etc.
Jan
Wij hebben HMS de woning van onze overleden moeder laten ontruimen. Dat was een goede keuze want het is heel erg goed verlopen. Ze zijn goed bereikbaar, snel, netjes en iedereen was supervriendelijk...Wij hebben HMS de woning van onze overleden moeder laten ontruimen. Dat was een goede keuze want het is heel erg goed verlopen. Ze zijn goed bereikbaar, snel, netjes en iedereen was supervriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader voor iedereen die voor die keuze staat.
M. Hoogendijk
Snelle en nette service
geen verbeterpunten
Karen Jacobs
Top! Fantastisch resultaat. Meedenken over oplossingen. Altijd alles in overleg en volgens afspraak.
Kan ik zo even niet bedenken.
Gabriëla van Osch
Ik heb goede ervaringen met HMS. Zij werken snel en netjes. Afspraken worden goed nagekomen. In overleg zijn aanpassingen mogelijk
Geen verbeterpunten.
Stichting Wonen Delden
Prettig en correct
Scheringa
Goede ervaring, afspraken nakomen, netjes en stipt