Tonny Uppelschoten

Uitstekende ervaringen met dit bedrijf. Komen hun afspraken en beloften na. Leveren prima werk. Ontzorgen je als nabestaande in een moeilijke tijd.

mevr.WJE Vervat

Na een informatief telefonisch gesprek volgde heel snel een afspraak.Zeer prettig te woord gestaan.

Dit bedrijf werkt met kundige mensen die in diverse - soms onhygienische en moeilijk bereikbare plaatsen/ omstandigheden met de juiste apparatuur en schoonmaakmiddelen een voortreffelijk resultaat... Dit bedrijf werkt met kundige mensen die in diverse - soms onhygienische en moeilijk bereikbare plaatsen/ omstandigheden met de juiste apparatuur en schoonmaakmiddelen een voortreffelijk resultaat neerzetten?Niets dan lof!

G vd K

Woning netjes ontruimt volgens afspraak. Schoon en nog een leuke prijs voor de meubelen ontvangen.
Werknemers hebben kennis van zaken en hebben de woning keurig op tijd opgeleverd.

n.v.t.

FSB Nederland BV

We hadden dit bedrijf ingeschakeld voor onze verhuizing. Ze kwamen met 3 man en hadden de verhuizing vakkundig en goed geregeld. Kwamen hun afspraken na en hadden goeie zorg voor onze spullen.

Rob Spelde

Onze bevindingen zijn heel positief: vriendelijke personeel, er wordt mee gedacht, goed advies gegeven, heel hard gewerkt en de woning is perfect achter gelaten. We kregen complimenten van de... Onze bevindingen zijn heel positief: vriendelijke personeel, er wordt mee gedacht, goed advies gegeven, heel hard gewerkt en de woning is perfect achter gelaten. We kregen complimenten van de woningbouw bij de eindcontrole. We zijn echt zeer tevreden en over het bedrag waarvoor ze de pittige klus geklaard hebben zijn we zeer tevreden. Wij hadden het zelf echt niet zo mooi kunnen opleveren. Onze dank is echt heel groot!

Ga alsjeblieft zo door!

C. Bannink

Zeer tevreden. Duidelijke afspraken over werk dat gedaan moet worden en de kosten.
Ons huis was verkocht en moest klaargemaakt worden voor de overdracht, zgn sleutelklaar.
Het huis was...
Het huis was als door een ringetje te halen.

Heel erg tevreden ,werken netjes