Goede prijs kwaliteit, komt afspraken punctueel na, heeft prettige medewerkers. Fijne sfeer. Verhuizen het ontruimen én netjes achterlaten verdient een grote pluim. Woningcoöperatie was erg tevreden!
J.Talens
Gemakkelijk afspraak mee te maken en die afspraak is heel correct nagekomen. Vriendelijk en punctueel. Zolder schoon achtergelaten. Heel goede ervaring dus.
Ik weet geen verbeterpunten.
Fam. Goedhart
Fantastisch
Geen, alles was prima
Anja
Bij informatie snelle reactie. Goede en zeer nette oplevering van het object.
Arnoud J. van Wingerde
Fantastisch
Mphs
Ze hebben de verhuizing met zorg en aandacht uitgevoerd, complimenten hiervoor!
S.K.
Zeer snelle en vakkundige service, meelevende en ontzorgende mensen!
Nvt
Marjon Hakvoort
HMS Woningontruiming gevraagd om het woonhuis van mijn overleden ouders leeg te maken. Het was een ruim woonhuis met veel spulletjes. Henri van HMS Woningontruiming maakte een inschatting en gaf aan...HMS Woningontruiming gevraagd om het woonhuis van mijn overleden ouders leeg te maken. Het was een ruim woonhuis met veel spulletjes. Henri van HMS Woningontruiming maakte een inschatting en gaf aan dat dit goed zou gaan lukken. Op de afgesproken dag met 5 man aan de slag, maar misschien moeten we morgen nog terugkomen. Rond 17:30u was de woning op dezelfde dag leeg tot het laatste snippertje papier. Kamers gestofzuigd en vloeren gedweild. Alles volgens afspraak en keurig achtergelaten. Er was een topprestatie geleverd.
W.de Lang
Zeer professioneel van offerte tot en met de uitvoering. Bij oplevering was alles spic en span.