Zeer goede ervaring, groot aanbod en altijd snelle en correcte service.
virginia stinco
Zeer goed
Th. God
Duidelijke/eenvoudige website.
A. Pieper
Ik was opzoek naar een nieuwe hockeystick, had mijn vorige ook via de website gekocht en besloot weer een kijkje te nemen. De site is overzichtelijk en je kunt makkelijk per merk zoeken. Er staat...Ik was opzoek naar een nieuwe hockeystick, had mijn vorige ook via de website gekocht en besloot weer een kijkje te nemen. De site is overzichtelijk en je kunt makkelijk per merk zoeken. Er staat bij de producten genoeg informatie en er was ook nog eens korting!
M Tielemans
Bosteels
De levering was super snel ik had snel zaalhockey spullen nodig en omdat alles op 1 site staat is het suuuper handig. Grote aanrader en 100% betrouwbaar.
None
👍🏻
Bestelling werd snel geleverd en soms mooie aanbiedingen. Echter, onoverzichtelijke site en beschrijving van bepaalde producten zeer beperkte beschrijving. Mijn vraag naar productomschrijving wordt...Bestelling werd snel geleverd en soms mooie aanbiedingen. Echter, onoverzichtelijke site en beschrijving van bepaalde producten zeer beperkte beschrijving. Mijn vraag naar productomschrijving wordt genegeerd en koper dient zelf de retourkosten te betalen.
Solubel
Supersnelle levering met zeer goede prijzen!
De schoenen werden heel snel geleverd! Ze zagen er precies uit zoals op de foto, en lopen heel erg lekker. De website is goed overzichtelijk dus online shoppen wordt daardoor erg gemakkelijk.