Heel fijn bedrijf en snelle en goede levering 👍🏻 Zeker aan te raden voor goeie en goedkope hockeyspullen
Goede prijs, groot assortiment en goede service
Snelle levering, fijne klantenservice
Fredi Honnef
Hockeyschoenen besteld voor mijn dochter. Prima bevallen! We konden gemakkelijk een keuze maken op de website en de levering was vlot. Aanrader!
Bijzonder goede ervaring. Toezenden mooi op tijd. Ik ben een tevreden klant. Heb jullie site doorgegeven
Ik had been goeie revering de bestselling was er p de aangegeven tijd en alles was op de website duidelijk.
Emma
Super snelle en goede levering van het product. Product is van prima kwaliteit! Kortom een pluim voor hockeyhuis!
robin
Snelle levering! de site is mooi geordend en goed op de hoogte van de nieuwste artikelen!
Yannick Smits
Altijd duidelijk wanneer je product komt en dat is in mijn gevallen altijd heel snel geweest. Nooit schade gehad tijdens transport of iets dergelijks en ik ben zeer tevreden over het aanbod!