Heeft u het proces rond de bestelling en levering als klantvriendelijk ervaren?
Is de informatie over het verloop van de order naar tevredenheid.
Hoe heeft u het bestelproces ervaren?
Is de product informatie naar tevredenheid?

Mark Zwart

Snel en makkelijk

Appie Dijkstra

Prima ! Heel duidelijk!?

Andries

Heel prettig en ook telefonisch goed te woord gestaan.

L.

Mooie winkel, mooie collectie, goede kwaliteit en levert betrouwbaar af. Enige nadeel: de foto's van de hoeden geven een flinke kleurafwijking (die klopt van geen meter). Ga dus niet af op de... Mooie winkel, mooie collectie, goede kwaliteit en levert betrouwbaar af. Enige nadeel: de foto's van de hoeden geven een flinke kleurafwijking (die klopt van geen meter). Ga dus niet af op de foto's, maar zoek de hoed (het type) ergens anders op en bekijk die afbeeldingen. Ik kocht zelf een hoed die op de foto een licht beige/zandkleur had en die omschreven werd als 'taupe', maar bij het openen was de hoed gewoon bruin, grijsbruin en inderdaad het model die elders verkocht werd als zijnde bruin. Voor mij persoonlijk gelukkig niet erg. Ik was alsnog tevreden, maar een gouden tip voor deze winkel is dus: check de kleuren bij andere winkels en ga vooral niet af op de kleuren van de foto's van de webshop.

Kroon

Als ok

Reactie Hoedenzaak Jos van Dijck:

Beste Klant,
Het spijt ons dat wij wat betreft de informatievoorziening van de levering te kort geschoten zijn.
Beste Klant,
De late levering is gevolg van de grote drukte van PostNL en ligt buiten onze invloed.
Hoedenzaak Jos van Dijck

Frans Van Camp

Reactie Hoedenzaak Jos van Dijck:

Beste Klant,
Het spijt ons dat u niet tevreden bent over de snelheid van onze levering.
Beste Klant,
Het spijt ons dat u niet tevreden bent over de snelheid van onze levering.
Uw bestelling van 09 augustus is verzonden op 10 augustus en op 13 augustus op uw adres in Belgie afgeleverd.
Gezien de toename van internet orders en daarmee de drukte bij de bezorgdiensten vinden wij deze levertijd acceptabel.
Mocht u een volgende keer een order doen via onze webshop kunt u reveren aan uw 'klacht' wij zullen u dan tegemoet komen in de verzendkosten.