Heeft u het proces rond de bestelling en levering als klantvriendelijk ervaren?
Is de informatie over het verloop van de order naar tevredenheid.
Hoe heeft u het bestelproces ervaren?
Is de product informatie naar tevredenheid?

De levering verliep sneller dan verwacht, echter het terugbetalen van een geretourneerd artikel is slecht.

Reactie Hoedenzaak Jos van Dijck:

Beste Klant,
Hartelijk dank voor uw feedback.
U heeft helemaal gelijk dat wij bij dde terugbetaling van uw retour gezonden bestelling tekort zijn geschoten.
Tijdens mijn vakantie heb ik...
Beste Klant,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Tijdens mijn vakantie heb ik geprobeerd om alle betalingen zo zorgvuldig mochelijk af te handelen.
Tot mijn spijt moet ik constateren dat de retour betaling aan u niet is uitgevoerd.
Ik zal dit per direct rechtzetten.
Excuses voor het ongmak.
Met vriendelijke groet
Francesco Baldi
Hoedenzaak Jos van Dijck

S.A. van der Reep

Zeer prettig en vakkundig

Ed

Zoals het gaat met een bestelling zoals deze, dus voor een hoed. Ik zag alleen een afbeelding. Een indruk van de grootte kreeg ik niet exact. Omdat ik een huidprobleem heb en daardoor de zon niet in... Zoals het gaat met een bestelling zoals deze, dus voor een hoed. Ik zag alleen een afbeelding. Een indruk van de grootte kreeg ik niet exact. Omdat ik een huidprobleem heb en daardoor de zon niet in mijn gezicht wil hebben, heb ik een hoed met een flinke 'flap' nodig. Bij deze hoed vond ik het iets te klein en ook de kleur leek niet op de kleur van de afbeelding. Ik wilde een gebroken wit of heel zacht geel, zoiets. Maar het werd iets wat naar de roodachtige kant neigde. Het is beter wanneer u iets meer info bij de afbeeldingen plaatst. Zodat het nog duidelijker wordt voor de aspirant klant. Desondanks wil ik u wel aanbevelen. Ik ga verder zoeken naar een hoed die ik nodig heb, maar dan toch liever fysiek wil zien.

Als erg prettig. Enige minpuntje: de kleur van de hoed was in het echt duidelijk donkerder, dan op de website. Ik heb op het punt gestaan om hem terug te sturen.

Zeer goede kwaliteit! Zeer goede service!

Peter Knot

Uitstekende service en snelle levering

Katrien Bonte

Alles verliep perfect

Diana

De service was uitstekend en meedenkend met ons.We wilden graag een donker blauwe kleur hoed met band en strik van Borselino en hadden die besteld, helaas verkeerd en terug gestuurd.Mailtje gepost... De service was uitstekend en meedenkend met ons.We wilden graag een donker blauwe kleur hoed met band en strik van Borselino en hadden die besteld, helaas verkeerd en terug gestuurd.Mailtje gepost naar de firma van Dijck en meteen reactie per telefoon.Alles besproken en overlegd en 3 dagen later hadden we de juiste hoed thuis.Vandaag 2e paasdag wordt de hoed als cadeau gegeven aan mijn vader die 75 jaar wordt.Hopelijk is alles goed.