Heeft u het proces rond de bestelling en levering als klantvriendelijk ervaren?
Is de informatie over het verloop van de order naar tevredenheid.
Hoe heeft u het bestelproces ervaren?
Is de product informatie naar tevredenheid?

Niet zo goed, tot 2 maal toe bleek het model toch niet leverbaar te zijn.
Wel zeer klantvriendelijk telefonisch contact gehad

Beste Klant,
Hartelijk dank voor uw reactie.
Helaas gebeurd het weleens dat een artikel ontbreekt terwijl deze wel in de webshop vermeld staat.
In het algemeen bieden wij u een...
Beste Klant,
Hartelijk dank voor uw reactie.
In het algemeen bieden wij u een alternatief aan wat dicht bij de origenele bestelling in de buurt komt. Mocht het alternatief niet in aanmerking komen dan wordt de order herroepen en heb bedrag terug over gemaakt.
Verder is het fijn om te horen dat het contact wat u met ons gehad heeft als prettig heeft ervaren.
Francesco Baldi

Geen toevoeging

N.v.t.

Jammer dat uw slechte ervaringen uit het verleden u dwingen voorzichtig te zijn met bestellingen te accepteren die niet vooraf betaald worden. De klant zelf moet dit vertrouwen wel geven. Jammer dat uw slechte ervaringen uit het verleden u dwingen voorzichtig te zijn met bestellingen te accepteren die niet vooraf betaald worden. De klant zelf moet dit vertrouwen wel geven.
Veel ouderen hebben niet de vaardigheden en lees vertrouwen in al die Pay-pal, iDEAL en andere betaal methoden.

Smit,JHM

Had in eerste instantie de STETSON 'HATTERAS' HARRISTWEED / VISGRAAT GRIJS MET BLAUW besteld maar deze was niet meer te bestellen ondanks dat ie gewoon op de site stond.
Ik heb een andere...
Ik heb een andere gekregen na overleg.
Verder netjes behandeld en wil in de toekomst nog wel een paar bestellen.

Snel duidelijk vriendelijk

Snelle levering, prima artikel. maar wil je het retourzenden dan
Snelle levering, prima artikel. maar wil je het retourzenden dan
* staat er geen adres op de factuur * geen info over retourzenden * op site staat wel retourzenden zelf betalen, maar niet dat je dat teruggestort krijgt samen met het aankoopbedrag * dit kunnen verbeterpunten zijn, succes

beste klant,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Wij zullen uw opmerkingen als verbeterpunten meenemen in onze webshop.

egon christenhuis

Joost Roede

Net geleverde product leek niet op het het product op de foto s , en de info over de pet klopte niet.
De klep zou van suède zijn bleek stof te zijn.

Beste Joost,
Hartelijk dank voor uw feedback.
U heeft gelijk dat de klep van de pet niet gemaakt is van suede maar een stof met een suede'look'.
Ik heb dat inmiddels aangepast in de...
Beste Joost,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Ik heb dat inmiddels aangepast in de webshop.
Excuses hiervoor.
Dat de foto's volledig afwijken van de werkelijkheid zoals u zegt bestrijd ik ten zeerste.
De foto's zijn accuraat en geven ook de kleuren, wat vaak een heikel punt is met fotografie, goed weer.
Francesco Baldi