Heeft u het proces rond de bestelling en levering als klantvriendelijk ervaren?
Is de informatie over het verloop van de order naar tevredenheid.
Hoe heeft u het bestelproces ervaren?
Is de product informatie naar tevredenheid?

Doordat er iets is misgegaan bij PostNL heb ik nooit een mail ontvangen. Nadat ik jullie heb gebeld bleek dat het pakketje nog niet was aangemeld. Francesco heeft mij wel heel fijn op de hoogte... Doordat er iets is misgegaan bij PostNL heb ik nooit een mail ontvangen. Nadat ik jullie heb gebeld bleek dat het pakketje nog niet was aangemeld. Francesco heeft mij wel heel fijn op de hoogte gehouden, dus dat waardeer ik zeer.

Marleen Habets

Prima snelle levering

J.J. de Jong

Een compliment voor de vriendelijke en goede oplossing toen de bestelling, door mijn schuld, tot twee keer niet goed verliep.

drs. H.A.P. de Munck

Besteldienst PostNL leverde het pakket elders in de wijk af met de mededeling naar mij dat was besteld. Men heeft het pakket laat in de avond bij iemand voor de deur neergelegd die het de volgende... Besteldienst PostNL leverde het pakket elders in de wijk af met de mededeling naar mij dat was besteld. Men heeft het pakket laat in de avond bij iemand voor de deur neergelegd die het de volgende dag vond. Deze bewoner en personeel van Jos van Dijck zorgden ervoor dat ik het pakket alsnog kreeg. De zoveelste slechte ervaring met PostNL.
Chapeau voor Jos van Dijck.

schoofs

Snelle levering, keurig verpakt, goede kwaliteit van de hoed.

Conny van der Poll-Verbeek

Jammer dat de kleur op de site zo afwijkt van de geleverde hoed.

Reactie Hoedenzaak Jos van Dijck:

Ik begrijp dat het voor u lastig is om de kleur exact te beoordelen.
Door fotografie, belichting en afstelling van beeldschermen kan de kleur anders beoordeeld worden.

Prima, snelle levering .