Heeft u het proces rond de bestelling en levering als klantvriendelijk ervaren?
Is de informatie over het verloop van de order naar tevredenheid.
Hoe heeft u het bestelproces ervaren?
Is de product informatie naar tevredenheid?

J. Heijselaar

Super snel en klantvriendelijk

Helaas geen voorziening voor gratis terugzenden. Porto onnodig hoog: Had als brievenbuspost verzonden kunnen worden (pet).

Reactie Hoedenzaak Jos van Dijck:

Het gratis terugzenden is voor ons financieel niet mogelijk om aan te bieden.
Het gratis terugzenden is voor ons financieel niet mogelijk om aan te bieden.
De reden dat bijna alle artikelen als pakket worden verstuurd is dat niet alle brievenbussen, metname bij oude huizen, even groot zijn. Een deel van de brievenbuspakketen komen dan of retour of krijgen strafporto.

Mevr. I.C.LeenhovenDirksen.

Heel prettig!!!!

W van der Burch

Prmima ervaring, al was het jammer dat bestelde kleur van pet toch niet leverbaar bleek te zijn, maar wel zo stond vermeld.
Na een telefoontje van de zaak is het toch goed gekomen en de andere...
Na een telefoontje van de zaak is het toch goed gekomen en de andere aangeboden kleur staat uitstekend.

Snelle levering, fijn telefonisch contact

rose-marie waegemaekers

Goed. Ook de informatie omtrent het niet kunnen leveren van de door mij bestelde hoed. Heel erg fijn dat er een goed alternatief gevonden is. Hartelijk dank hiervoor.
Ook de verpakking was...
Ook de verpakking was prima. Ben zeer tevreden.

Prima geholpen.keurig geleverd zelfs in kado papier

Tetteroo

Het is voor mij teleurstellend dat ik verzendkosten moet betalen om te retouneren.
Twee maal verzendkosten betalen waar ik niets voor heb.
Nooit meer bij kleine webshops kopen is mijn...
Twee maal verzendkosten betalen waar ik niets voor heb.
Nooit meer bij kleine webshops kopen is mijn mening.

Groeten, M. Tetteroo Wassenaar

Mw. Y. Schalk-Klijn

Hele nette snelle afhandeling

H. van den Bogaard- Titulaer

Er is over en weer gemaild en dat ging snel en heel vriendelijk!