Heeft u het proces rond de bestelling en levering als klantvriendelijk ervaren?
Is de informatie over het verloop van de order naar tevredenheid.
Hoe heeft u het bestelproces ervaren?
Is de product informatie naar tevredenheid?

Bonita Verschuur

Echt een aanrader!

Joyce Meijer

Super!!!

Ilse

Fijne communicatie via mail over de evt. aanpassing van een hoedband. Snelle reacties en snelle levering. Met zeer veel zorg en aandacht verpakt en verzonden. Echt top!

Van den Berg.

Wij kwamen 'n paar maanden geleden in de winkel om 'n mooie herenhoed te kopen. Een wat oudere vrouw was bezig met wat uit te pakken. Wij zeiden: goede middag. Ze zei niets terug, maar ging gewoon... Wij kwamen 'n paar maanden geleden in de winkel om 'n mooie herenhoed te kopen. Een wat oudere vrouw was bezig met wat uit te pakken. Wij zeiden: goede middag. Ze zei niets terug, maar ging gewoon door met waar ze mee bezig was. Wij keken wat rond, maar geen reactie. Toen ik dacht dat ze klaar was, liep ze naar 'n andere tafel, en ging daar stoïcijns door. Toen was de maat voor ons vol. We zijn weggelopen en hebben elders 'n mooie hoed voor mij gekocht van € 275,.

Reactie Hoedenzaak Jos van Dijck:

Beste Klant,
Wij betreuren het feit dat u onze service/aandacht als onvoldoende heeft ervaren.
Wij zullen uw ongenoegen bespreken met onze medewerkster.
Voor verdere tekst en uitleg...
Beste Klant,
Wij zullen uw ongenoegen bespreken met onze medewerkster.
Voor verdere tekst en uitleg verzoeken wij u om rechtstreeks contact op te nemen met ons.
Wij wensen u veel plezier toe met de hoed die u heeft aangeschaft bij een van onze collega's
Hoedenzaak Jos van Dijck

J.van Waardenburg

Olaf

Super snelle levering. Redelijke prijzen.

Antje

Prima precies zoals het was