Heeft u het proces rond de bestelling en levering als klantvriendelijk ervaren?
Is de informatie over het verloop van de order naar tevredenheid.
Hoe heeft u het bestelproces ervaren?
Is de product informatie naar tevredenheid?

Peter John Vermeersch

Adequaat

Georges Riga

Zeer snelle levering van het bestelde artikel en alles naar wens verlopen.

Anke

De bestelling zelf liep goed, de levering was wat traag. Helaas bleek de kleur heel anders uit te pakken dan verwacht vanaf de foto.

Beste Anke,
Door grote drukte bij Post.NL zijn onze pakketten veel later geleverd dan gewenst. Helaas ligt dit buiten onze invloed.
Wat betreft de kleur, het is altijd lastig kleuren en...
Beste Anke,
Wat betreft de kleur, het is altijd lastig kleuren en beeldschermen.
Wij proberen de kleuren zo echt mogelijk weer te geven maar moeten daat wel kunstlicht bij gebruiken waardoor er afwijkingen kunnen onststaan.
Ook de afstelling van het beeldscherm waarop u het product ziet kan een vertekend beeld geven.
Wij hopen u als klant van onze webshop te mogen blijven begroeten.

Ingrid van dam

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Arjan

- maattabel webwinkel komt niet overeen met die op de site van Kangol; de bestelde pet bleek te klein, terwijl hoofdomvang in combinatie met webwinkel correct was toegepast. volgens de maattabel van... - maattabel webwinkel komt niet overeen met die op de site van Kangol; de bestelde pet bleek te klein, terwijl hoofdomvang in combinatie met webwinkel correct was toegepast. volgens de maattabel van Kangol, die ik pas later heb gebruikt, had ik een maat groter moeten bestellen. jammer van de retourkosten die ik moest maken.
- de webwinkel-site crashte meerdere malen tijdens invullen persoonlijke gegevens
- levering door PostNL duurde 2 dagen langer door kennelijke drukte
- ik ben telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan door winkelmedewerkers

Beste Arjan,
Wat vervelend dat u niet de juiste maat heeft kunnen berekenen met onze maat tabel. Echter is onze maat tabel wel datgene wat het hoort te zijn.
Small = 55 - 56, medium = 57 -...
Beste Arjan,
Small = 55 - 56, medium = 57 - 58, large 59 - 60, Xlarge 61 - 62
Het verbaast ons dat de maat niet klopte aangezien de kangol petten afgewerkt zijn met een elastieken band en heel makkelijk meerekken met de hoofdmaat.
Intern zullen wij overleggen of er voor de kangolpetten een apart maat tabel moet komen. Het probleem is echter dat bijvoorbeeld de wollen kangol petten (model 504) groter vallen dan de tropic kangol petten.
Model 504 valt altijd ruimer dan model 507 enzovoort enzovoort.

Cyndie

Prima in orde qua winkel ervaring, alleen gooide PostNL roet in het eten door de levering steeds maar uit te stellen.
Maar daar kan de winkel zelf niks aan doen dus.

Beste Cyndie,
Beste Cyndie,
Dank u voor uw mooie beoordeling.
Wat de verzending betreft uw conclusie klopt, PostNL laat ons ernstig in de steek deze dagen. Zo erg zelfs dat wij tijdelijk zijn overgestapt naar een andere bezorgdienst.

Masja Keller

Zeer zorgvuldig en in prachtig vloeipapier verpakt. Komt over als zeer persoonlijk. Je krijgt een cadeautje, ook al heb je er zelf voor betaald;-)
De ene ster bij de snelheid van de levering...
De ene ster bij de snelheid van de levering ligt overigens niet bij de leverancier, maar vermoedelijk bij PostNL.

Beste Masja,
Beste Masja,