Heeft u het proces rond de bestelling en levering als klantvriendelijk ervaren?
Is de informatie over het verloop van de order naar tevredenheid.
Hoe heeft u het bestelproces ervaren?
Is de product informatie naar tevredenheid?

Mario

Supersnel geleverd!

Hilde

Snelle levering, mooi en persoonlijk verpakt. Hele mooie sjaal.

Heijer

Uiteindelijk contact gezocht met Stetson en daar uitleg gekregen over de pet die ik wilde bestellen bij jullie.
Ik had voordat ik de pet bestelt had gebeld met jullie maar heb toen eigenlijk niet voldoende uitleg gekregen.
De rede waarom ik hem uiteindelijk bij jullie bestelt heb heeft te maken dat ik bij jullie gewoon met ideal kon betalen en bij Stetson niet.

Reactie Hoedenzaak Jos van Dijck:

Beste Heijer,
Allereerst hartelijk dank voor uw order.
Beste Heijer,
Allereerst hartelijk dank voor uw order.
Wat jammer dat onze informatie voorziening niet voldoende was. Mocht u tijd hebben zouden wij graag willen horen waar/wat wij u niet hebben kunnen vertellen wat u wel via Stetson heeft gehoord.
Wij willen ons graag verbeteren en zorgen dat onze klanten bij ons wel de juiste informatie kunnen vinden.
Hoedenzaak Jos van Dijck

Heiden

Prima. Zeer correcte beschrijving waardoor ik direct de hoed die ik zocht kon bestellen.

Magic Frankie

Bijzonder prettig

Soeten

Goed. Jammer dat er niet met een creditcard betaald kan worden. ( dit i.v.m. met verzekering van de met de creditcard betaalde artikelen )

Jasmien De Schrijver/Jan Bonné

Heel goed. Heel tevreden met de hoed die ik heb besteld. Mooie kwaliteit. Als enige tip zou ik geven dat het handig zou zijn om bij de informatie van de hoeden ook de afmetingen telkens te vermelden.